keskiviikko 6. tammikuuta 2010

That´s what I call LÖYTÖ!

Olin eilen kirppiksellä ja tein oikeasti niin hyvät löydöt! Ensinnäkin, olin kerrannkin oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Katsoin jo kaukaa, että tuolla on aikas lupaavan näköinen koju. No, se ei kerro vielä mitään, vaatteet kun voivat olla kokoa XS, ylikalliita tai tosi nuhjuisia lähempää tarkasteltuna. Huomasin, että joku mun tyylinen ja aikalailla mun kokoinen tyttö lisää siihen vaatteita, eikä muita kirppiskiertelijöitä ole mailla halmeilla. Soluttauduin kojun läheisyyteen, ja rupesin hullunkiilto silmissä tutkimaan toinen toistaan ihanempia vaatteita. No, ei mennyt aikaakaan kun tytön kirppiskassista paljastui mustat matalat ylipolvensaappaat, hintaa 9e! Korkeat mulla jo on, joten matalat ovat olleet hakusessa. Löysin aika paljon myös kaikkea muuta ihanaa ja pidemmittä puheitta, tässäpä nämä:



Duffy ylipolvensaappaat 9e


Ihanat H&M:n Divided kenkulit 5e
(Ois voinut ehkä vähän puhdistaa noita ennen kuvaamista..)


H&M paljettitoppi 6e
(Katsoin noita jo silloin kun ne oli täyshintaisia ja sen jälkeen alennettuna 15e, mutta en ostanut. No, nyt ostin;)


Vilan tunika 7.5e
(Menee arkeen ja juhlaan oikeilla asusteilla)



Reflex Leoparditunika 5e
(Joo-o, leopardikuosi houkuttaa vieläkin, ja tää oli niin ihana ja kevyt päällä ja ja ja..)



H&M villatakki 10e
(Tämän meinasin ostaa Hennesistä jo silloin, kun hintaa oli täydet 29e, mutta jostain syystä jäi ostamatta. Hyvä niin.)



H&M korvikset 2e
(En yleensä käytä kullanvärisiä koruja, mutta nyt on tehtävä poikkeus. Nämä sulkakorvikset on vaan niin ihanat sirot ja nätit)


Mitäs tykkäsitte?:)
 .  .  .

Asiasta kukkaruukkuun:


Jos jollakin on suositella hyvää ripsiväriä niin pliis kertokaa! Tykkään melko näyttävistä ripsistä, joten mitään "arkiripsaria" en kaipaa:)

Saa muuten kertoa myös mielipiteen blogin uudesta ulkoasusta!


12 kommenttia:

  1. miltä kirpparilta teit löydöt? kivoja löytöjä :) uusi ulkonanäkö on oikein kiva! eikö tekoripsillä saa näyttävät ripset..

    VastaaPoista
  2. Vau noita löytöjä! Erityisesti noita ylipolven saappaita. Voi vitsit. :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Manhattanilla olin taas kerran ja näköjään sieltä ei voi lähteä tyhjin käsin. Olin jo päättänyt, mitään en osta, max. jonkun pienen, halvan tarpeellisen jutun jos sellainen kävelee vastaan ja kuinkas kävi :D Kivaa että pidät uudesta ulkonäöstä :) Tekoripsillä sais varmasti hienot, mutta en osaa käyttää niitä:( Heti repsottaa jostakin kulmasta ja mun silmät näyttää jotenkin "väsyneiltä" niiden kanssa..

    Marge: Joo, en vieläkään voi käsittää että mulle kävi noin hyvä tuuri! :) Oisin melkeen noista saappaista voinut maksaa 45e, mikä oli kaikkien löytöjen yhteissumma:D

    VastaaPoista
  4. nanna sofia: kiitos <3 Olen itsekin tosi tyytyväinen:)

    VastaaPoista
  5. Oi ompa kivoja juttuja :) Mulla on tällä hetkellä käytössä Myabellinen Lash Stiletto ripsari, ja on kyllä hyvää ollu. Mulla on siitä blogissa juttuki: http://likealadysups.blogspot.com/2009/10/lash-stiletto.html

    VastaaPoista
  6. sups: Kiitos vinkistä! Ja itseasiassa oon itsekin sitä miettinyt! :) Antaa ainakin mielikuvan toooosi näyttävistä ja pitkistä ripsistä. Menenpäs kurkkaamaan ton postauksen:)

    VastaaPoista
  7. Mä etsin kuukausi sitten vastaavaa, ja myyjä suositteli Chanelin Inimitablea. Yhdellä kerroksella saa arkiripset, kahdella/kolmella paksut räpsyt. En aluksi tajunnut laittaa uutta kerrosta ennenkuin eka kerros oli kuivunut, mutta nyt osaan ja tulos on mahtava. Toinen suosikki on Lancome -tekevät aina mitä lupaavat.

    Otin oman blogini uudelleen käyttöön, varmaan jotain kosmetiikkajuttuja tulee sinnekin, rouva on hyvä vaan, nam.

    VastaaPoista
  8. Tuommoset duffyt oli mun mielestä elloksella joku yli 60€ *__* mut siis, älä osta ainakaan maybellinen colossalia, sitä keltasta. Hirveetä kuraa... tekee hämissilmät ja varisee :<

    VastaaPoista
  9. SaraStellar: Jee, tuun heti kattomaan!! :) Ja kiitos vinkistä, sun avulla löysin Color ID:kin ;)

    Mirette: Kiitos kun kerroit! Osaan sitä ainakin sitten välttää..Kerron sitten minkä ostin ja onko hyvää:)

    VastaaPoista
  10. Lancomen Hypnose: kallis mutta tosi hyvä!

    VastaaPoista
  11. Mulla oli minikokoinen Hypnose, jonka sain lahjaksi kun ostin meikkivoiteen, ja se oli tosi hyvä!! Mutta se hinta tosiaan...auts. Ja kuitenkin n.2kk välein pitää ostaa uusi..

    VastaaPoista