perjantai 1. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet...hiukset


Uuden vuoden kunniaksi ajattelin vähän "repäistä" ja tehdä hiuksilleni jotakin. Mulla on ollut aina blondit hiukset koska oma hiustenväri on todella vaalea (myös iho, ripset ja kulmat ovat ihan albiinot). Olen koittanut kasvattaa kesästä asti pitkiä hiuksia, mutta ilmeisesti en syö vitamiineja tai hivenaineita tarpeeksi, koska tukka on tosi ohut ja huonokuntoisen näköinen.
Toki myös föönailen ja suoristan hiuksia usein. Hiusten kohtalo on harmittanut aika huolella, koska joskus mulla oli tosi paksu ja hyväkuntoinen tukka.


Aion varata heti huomenna ajan kampaajalle värjäykseen ja leikkaukseen. Jostain kumman syystä olen lähes aina kampaajan jälkeen pettynyt lopputulokseen. Poikaystäväkin valittaa että maksan maltaita siitä, että pääsen kampaajan käsittelyyn, ja sitten tulen itku silmässä kotiin. The story of my life. No, lähden taas kerran koittamaan onneani, koska eipä tässä tällä kertaa kauheasti menetettävääkään ole. Latvat ovat ihan kärsineet ja väri on osittain ihan ok, osittain kellertävä muinaisten blondausten jäljiltä. Nyt en ole värjännyt hiuksiani aikoihin.

Meinaan leikata hiukseni suosiolla lyhyemmäksi, koska eivät ne näytä kasvavan kunnolla, ja tällainen "ei minkään näköinen" tukka on ihan tylsä. Lyhyempi malli saa hiukset näyttämään myös paksummilta ja niitä on helpompi laittaa aamulla. Tässä olisi muutamia kuvia siitä, millaisen tukan haluaisin:

Väri saisi olla piiiitkän platinaplondikauden jälkeen hieman "toffeisempi",
ei kuitenkaan liian punertava, vaan ennemminkin tuhkainen.

Kuva täältä

Gwynethin hiukset näyttävät tosi kivalta tässä kuvassa.
Kuva täältä

Tykkään Jessican hiuksissa tuosta kerroksellisuudesta. Myös väri on ihan ok, mutta sopii ruskettuneelle nassulle paremmin kuin ihan vaalealle, ehkäpä. Myös latvat saisivat olla hieman sulkamaisemmat, eivätkä ihan noin töks.
Kuva täältä

Tässä kuvassa minua viehättää sivistynyt look. Hiusten pituus on aika täydellinen ja voisin tuon naamankin haluta.
Kuva täältä


Tässä kuvassa mulla on mielestäni aika kiva tukka. Pituus on hyvä ja kehystää kivasti kasvoja. Kuva on vuodelta 2007.

Tämä tukka takaisin ja heti, niin ei tarvitsisi leikata! Miksi mun hiukset eivät kasva enää samalla tavalla... Tykkäsin näistä hiuksista kovin. Kuva on vuodelta 2006.

Millaiset hiukset sinä haluaisit?
Oletko yleensä tyytyväinen kampaajan käsittelyyn?

7 kommenttia:

 1. Mie oon tyytyväinen hiussiini, kampaaja on paras mahdollinen, äiti. Niin ja ittekkin mie leikkailen omia hiussiani :) Uudet kuvat laittamatta koneelle, eilen leikattiin :D

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, toi ois ihan unelma, että joku sukulainen/ kaveri ois kampaaja! Varsinkin jos kampaaja on äiti, saa varmasti kampaamopalveluita ilmaiseksi ja ystävätkin varmaan jotain alennusta antaisivat:) Laitappa kuvaa blogiin niin tuun stalkkaamaan, millanen tukka tuli:)

  VastaaPoista
 3. Mä oon nykyään tyytyväinen kampaajaani. Joskus oon tullu itkusena himaan ku on pitäny tulla raitoja ja onkin tullut "palloja"...mustia semmosia blondiin tukkaan. Se oli järkkyä.
  Nyt en uskalla enää vaihtaa kampaajaa...on jääny niin usein traumat=)

  VastaaPoista
 4. Itse kasvattelen nyt omaa väriäni esiin, tai jos sattuisinkin värjäämään, niin sitten ekokampaajalla kasviväreillä! Nyt tammikuussa pitäisi mennä tasailemaan, ja ehkä samalla elvyttää päänahkaa jollakin yrttihoidolla - juurikin ekokampaajalla :)

  Mun mielestä sulle sopisi juuri tuollainen toffeemainen värimaailma ja noista malleista tuo eka, eli Gwynethin! Olisi varmaan aika makee :)

  VastaaPoista
 5. Keke: Ai kauhee..kuulostaa aika..katastrofilta! :/ Hyvä jos oot löytänyt sellasen kampaajan, jonka työn jälkeen olet tyytyväinen aina uudestaan:) mulla on vielä hakusessa..

  Daniela: Joo, se on munkin suosikki..:) Saas nähdä millanen tukka mulle tulee, mutta ehdottomasti jotakin tuon tyylistä! Oi, yrttihoito päänahalle kuulostaa taivaalliselta..siihen hieronta vielä päälle, niin aika täydellistä...

  VastaaPoista
 6. miksi ympäristöjutut ja kirppis on samassa katekoriassa?millä kirppiksillä käyt?mille kampaajalle olet menossa?kerrohan sitten oliko hyvä vai ei!itse oon nyt ollu blondi mutta ajattelin kasvattaa blondin värin pois ja olla ihan omalla värillä..vai tiijätkö saako blondiväriä muuten pois kuin kasvattamalla?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Hyvä kysymys.. Nyt kun tarkemmin mietin niin ois tietty ollut järkevämpää laittaa kirppis erikseen! Ajattelin, että ne on molemmat sellasia "ekojuttuja" mutta voihan jotakin (varmasti useimpia:D) kiinnostaa kirppislöydöt, vaikka ei muuten eko/luomujutuista olekaan kiinnostunut. Harmi kun tota ei pysty enää muuttamaan :/

  Käyn yleensä manhattanilla ja eurokirppiksellä, myös piispanristin kirppikseltä olen tehnyt löytöjä, sekä linkkikirpulta. Kaarinan ekotori on hyvä paikka, jos tykkää retrojutuista ja siellä hintataso on tosi edullinen! :)

  Ajattelin mennä Avantgardeen, siellä olen käynyt joskus aikoja sitten ja muistaakseni oli ihan jees. Kerron sitten mitä tykkäsin! Luulen että kellertävää blondiväriä saa taitettua jollakin tuhkamaisella sävyllä, mutta en ole varma..Toivotaan! Koska itse en jaksaisi kasvattaa blondia pois...

  VastaaPoista