lauantai 30. tammikuuta 2010

Guess what?

Niin mikä Guess tosiaan.

Eli siis tämän elämääkin suuremman ongelman nimi on seuraava: Saan Jannelta synttärilahjaksi laukun (suuri ongelma indeed). Luulin jo, että olin päättänyt merkin ja mallin, mutta onneksi huomasin, että kauan himoitsemassani laukussa on vääränlaiset kahvat. Tai siis kahva, se se ongelma onkin (haluan siis että laukussa on kaksi kahvaa, ei yksi paksumpi keskellä). Nyt olen selaillut muita Guessin laukkuja, ja mallisto nimeltä Ontario on sulattanut sydämeni.

Värin valinnan pitäisi olla helppo. Musta tietty, se on perusvarma, perustyylikäs, perus-siisti mutta myös perustylsä. Ja kaikki mun vaatteet on yleensä mustia/ harmaita, joten jos edes kengät ja laukku olisivat  vaihteeksi vaikka ruskeat. Plaah... Ihastuin sitten tähän:

Mitään valkoista mulla ei liiemmin ole näkynyt pitkään aikaan, mutta nyt kun tarkemmin miettii, niin kesällä tulee käytettyä vaaleampia paitoja ja tunikoita, nahkaisia ballerinoja, beigen/ ruskean sävyisiä huiveja... Ja koska en muutenkaan tykkää että kaikki on liian matchy matchy, niin mikä jottei tämä menisi hyvin vaikka mustien/ruskeiden ballerinojen/saappaiden, farkkujen+ruskean nahkavyön, kauluspaidan ja nahkatakin/trenssin kanssa?

Oli mulla kyllä muitakin vaihtoehtoja, meinaan nämä:

Ruskea olisi mulle ihan villikortti, koska mulla ei oikeesti ole koskaan ollut ruskeaa nahkalaukkua. No, eipä ois (aitoa) nahkaa tämäkään mutta silti. Mustia laukkuja on ollut pilvin pimein, ja kyllä ne edelleen miellyttävät silmää.

Harkitsin heikkona hetkenä jopa LV:n Speedy 30 ostamista käytettynä, mutta en tiedä onko siinä järkeä. Jos ostaisi noita arvolaukkuja vasta sitten kun on oikeasti varaa kävellä liikkeeseen sisään ja ostaa se unelmien laukku uutena. Mulberryt tietty myös houkuttaa, mutta eipä sellaista näille kekkereille ole vielä mahdollista hankkia, ainakaan uutena siis. Jotenkin ajatus käytetystä laukusta tökkii muutenkin. Jos se haisee oudolta tai muistuttaa liikaa entisestä kantajastaan.


No mutta, help mii ja sanokaa minkä te noista laukuista ottaisitte ja miksi? :)


Ps. Tilaamme laukun luultavasti jenkkien/ kanadan ebaysta ja hinnat postareineen ovat suurinpiirtein 120-150e.

9 kommenttia:

 1. Ruskean. Oon vasta siirtynyt siihen itse, ja se menee kaikkien vaatteiden kanssa, kun taas musta usein näyttää raskaalta ja dominoi useimpia asuja.

  VastaaPoista
 2. Pakko mainostaa jälleen..:D Neko tuli kotiin ja kuvia voi vilkasta blogissani..:D

  VastaaPoista
 3. Hei, olethan ottanut huomioon, että EU:n ulkopuolelta tulevista tuotteista kannattaa varautua maksamaan myös tullimaksu ja alv, nämä nostavat hintaa jonkin verran. Alv on sen 22%, tulli nahkalaukuille lienee 3%, keinonahkaisista en tiedä. Mahdollista tietysti on, että saat laukun ilman näitä maksuja, mutta mahdollista myös on (periaatteessa ne tulisi tietysti aina maksaa), että joudut menemään tulliin lunastamaan laukkusi.

  Ottaisin ruskean, vaalea on myös tosi kiva. Mustasta en tykkää.

  VastaaPoista
 4. SaraStellar: No ruskea on vasta alkanut omaakin silmääni miellyttää.. Jos olisi aidosta nahkasta kyse, ottaisin ruskean ehdottomasti...se "vanhenee" niin kauniisti..Hmmm..mietin taas liikaa..:D

  Laura: Tulen heti katsomaan, hyvä kun sanoit! <3

  amf8: Nii-in..sekin on ihana! :D

  Anonyymi: Periaatteessa tiesin ton, koska kerran tilatessani Forever21:stä vaatteita jouduin hakemaan ne tullista. Mutta arvaa muistinko! Kiitos muistutuksesta! Katsonpa huvikseni myös brittien ebayn, siellä hinnat ovat korkeammat mutta tullimaksuja ei tulisi..Hmmm *raapii päätä*

  VastaaPoista
 5. Hmmm... En tässä ala "päättämään puolestasi", ihan kivoja nuo kaikki :)

  Itse muuten ostin kesällä -07 mustan Bayswaterin ja voin kyllä sanoa, että on muuten joka sentin arvoinen väsky! a) En ole sitä sorttia, joka alati tykkää vaihtaa laukkua, b) malli + väri klassisia joten käy yhtä hyvin casual- kuin muodollisiinkin menoihin + c) olen ostamisen jälkeen käyttänyt lähes YKSINOMAAN ko. laukkua, joten eipä paljoa hinta paina kun miettii käyttökertaa kohti jaettuna :)

  Että jos tietää käyttävänsä laukkua (tai muuta asustetta / vaatetta) ihan kiitettävästi, niin kandee satsata vaikka ostohetkellä mietityttäisikin :)

  VastaaPoista
 6. Tylsää tai ei, ottaisin tuon mustan! Musta käy kaiken kanssa...kannattaa mielummin siirtyä niissä "halpis"laukuissa värien kanssa vaihteluun :)
  -bella

  VastaaPoista
 7. Daniela: No sepä se, kun haluaisin nimenomaan sen yhden "The one" laukun, jota sitten käyttäisin niin kauan että saumat ratkeaa ja siitä tulisi tunnearvokkaampi itselleni aina vuosien myötä. Yhtään päätöstä ei auta se, että poikaystävä ja isä kauhistelevat jo yli 100 euron laukkua ja tollanen "ikilaukku" kun maksaisi varmasti lähemmäs 500e jos ei ylikin..Hitsi sentään.

  Uuden laukun tarvitsen, koska vanha Friis & co alkaa hajoamaan käsiin, mutta sijoittaako jo kunnolla vai ostaakko vielä yksi "väliaikainen" laukku ennen.. Jos olisin voittanut eilen lotossa niin ei olis tämäkään näin vaikeeta, perhana:D

  Anonyymi: Totta tuokin. Musta sopisi jokapäiväiseen käyttöön, johon ko. laukku olisi tarkoitettukin Menee kokoajan vaikeammaksi! :D

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti tuo musta!
  Klassinen ja ajaton malli :)
  Itse suunnittelen myös guess laukkua jenkeistä,tullimaksuista viis` hyvään ja laadukkaaseen laukkuun saa ja pitääkin sijoittaa!
  Itse havittelen kiiltonahkaista krokokuvioista guessia..

  VastaaPoista