perjantai 15. tammikuuta 2010

Sanna Annukka

Graafinen suunnittelija Sanna Annukka oli aika paljon esillä noin vuosi sitten, kun Marimekko julkaisi hänen suunnittelemansa malliston. Ihastuin Sanna Annukan kankaisiin heti. Kuvat kankaissa ovat jotenkin ihanan simppeleitä ja salaperäisiä samaan aikaan, ja muistuttavat kaukaisesti vanhojen satukirjojen kuvituksia. Myös Kalevalasta ja Suomen luonnosta Sanna Annukka lienee saanut paljon inspiraatiota.  Tästä pääset kurkkaamaan Sanna Annukan nettisivuille. Otsikon projects alla on vaikka mitä ihanaa keksipurkeista taideteoksiin. Enpä muuten tiennyt, että kyseinen suunnittelija on kuvittanut myös mm. Keanen levyn kansilehden.Poikaystäväni ei innostunut Sanna Annukan kankaista suurina pintoina, joten verhot jäivät ostamatta. Kompromissi oli laittaa keittiöön pieneksi mausteeksi Sanna Annukan designia:) Keittiöstä löytyy tällä hetkellä mm. Sanna Annukan keittiöpyyhkeet, tiskirätit ja tabletti, joka on kisujen ruokakeppojen alustana.


Keittiöpyyhe


Kauniit tiskirätit - pientä arjen luksusta


Tabletti


Innostuin leikkaamaan Marimekon mainoksesta kuvia puisiin kehyksiin:)

Iskeekö Sanna Annukan grafiikka teihin?

6 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä sanoa, että itseeni ei tuollainen oikein iske. Parhaalta noista näyttää ehkä tuo tabletti, sellaisen voisi itselleen hankkia, mutta muuta juuri ei.

  Luova idea tehdä mainoksesta tauluja. Varmasti halvempaa kuin se että ostaisi marimekon kangasta ja pingottaisi siitä taulun. :) vaikka eivät tosiaan ole tyyliäni, ovat varmasti hienoja ja teillä sisustukseen sopivia.

  VastaaPoista
 2. on se kumma ettei marimekko halua markkinoida muita kuoseja kuin niitä iän ikuisia unikkoja! en ollu tuollaisesta kuosista kuullutakaan aikaisemmin! kovin satumainen tunnelmahan tuossa kuosissa on. Ja ihanasti käytetty värejä!

  VastaaPoista
 3. Nuo taulut on upeita, sekä tuossa ylhäällä että nämä alimmat :)

  VastaaPoista
 4. Laura: Kiitos kommentista! Noi taulut on tosiaan helppo tehdä ja itse vaihtelen kuvia aika usein:) Monissa muotilehdissä, varsinkin ulkomaalaisissa on TOSI upeita kuvia! Kehyksetkin on kirpparilta, joten eivät olleet edes kalliita! :)

  Anonyymi: Joo, se unikko sais jo pikkuhiljaa vetäytyä taka-alalle. Marimekolla on niin paljon ihanampia kankaita kuin unikot ja ne retrokankaat... Mutta kai ne valtaväestöön iskee sitten edelleen...

  Little M: Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Iskee, ja kovaa! :) Mutta vain yksityiskohtina - en kestäisi omassa luukussani esim. tuollaisia verhoja tai muita laajoja pinta-aloja :) Rätti on näpsäkkä! :)

  VastaaPoista
 6. Daniela: Oot samaa mieltä kuin mun poikaystävä, se myös sano heti että EI verhoja yms. tosta kankaasta! :D Ja ihan hyvä niin, onhan toi vähän levoton, mutta pienin palasina kiva piriste:)

  VastaaPoista