sunnuntai 31. tammikuuta 2010

My make-up

Monissa blogeissa on esitelty viime aikoina suosikkimeikit, joten ajattelinpa itsekin tempaista samanlaisen postauksen. Meikkipussini sisältö elää tällä hetkellä murroskautta, kun yritän etsiä parempia tuotteita vanhojen tilalle. Ehkä alitajuisesti tähän vaikuttaa se, että täytän pian 24-vuotta, ja haluaisin meikkipussini olevan jotenkin sivistyneempi ja aikuisempi. Tässä kuitenkin tämän hetken suosikit, jotka ovat hinnaltaan erittäin opiskelijaystävällisiä, ja opiskelijoitahan tässä ainakin pari vuotta vielä ollaankin.


Lancomen Color Ideal -meikkivoide on ollut käytössä nyt 4 kuukautta ja olen ollut todella tyytyväinen! Vaikka hinta tuntuu kalliilta, ainakin itselleni tasainen meikkipohja on se, mihin panostan. YSL valokynä on palvellut jo lähes vuoden ja vetelee nyt viimeisiään. Ostan aivan varmasti uuden, tuolla tuotteella saa kirkastettua kasvoja kummasti muutaman tunnin yöunien jälkeen! Lumenen ihon sävyn heleyttäjää käytän silloin tällöin. Maybellinen nestemäistä peitevoidetta pitää valitettavasti käyttää lähes päivittäin.

Siirrytään silmämeikkeihin. Arkena en käytä kuin Lumenen kulmakynää, Maybellinen kajaalia ja ripsaria. Joskus saatan laittaa taustalla näkyvää Lumenen duo-luomiväriä (sävy 2 Elän unelmaani). Juhliin meikkaan yleensä aika paljon, ja silloin jaksan laittaa kunnon varjostukset. Make Up Storen trio-kulmaväri käy muuten hyvin myös luomivärinä, ja on kestänyt minulla jo monta vuotta.



Korostustuotteita laitan yleensä vain juhliin, mutta niitä on loppupeleissä aika nopea sipaista nassuun arkenakin ja lopputulos näyttää heti paljon heleämmältä! Tällä hetkellä käytössä Lumene Natural Code mineraali aurinkopuuteri & poskipuna, pari Anytimen (mitä ei siis enää ole valmistettu aikoihin) kynää ja Grimasin ihania puuterimaisia korostusvärejä. Hinta-laatusuhde Grimasin tuotteissa on aivan loistava ja pigmenttiä löytyy! Suosittelen käymään naamiaiskaupassa tutustumassa noihin tuotteisiin, jos eivät ole tuttuja:)

Huulimeikkiä käytän lähes joka päivä. Tämän hetken suosikkipuna on GOSHin huulipuna (134 Darling) sekä Lancomen huulenrajauskynä (305 Woody Rose). Tykkään, että huulet ovat ennemminkin vaaleat, kuin punaiset ja siksi tuo Goshin puna on ollut hyvä löytö!

Goshin meikeissä on paljon pigmenttiä, joten baarimeikki on helppo tehdä niillä. Arkeen sävyt ovat liian räväkät, mutta baarin hämässä valossa edes keltainen ei näytä liian rajulta, vaan itseasiassa aika makealta:) Onpas noi meikit muuten kivan likaisia, sori:D

Loppuun vielä pari kuvaa, joista toisen julkaisemista harkitsin pari kertaa, itse kun en ilman meikkiä koe olevani ns. luonnonkaunis, vaan oikeastaan aika hirveän näköinen zombi. Itseäni kuitenkin kiinnostaa aina nähdä muutos meikkaamattomasta meikatuksi, joten päätin kuitenkin laittaa. Mielestäni ero on aika suuri, kun kulmat ripset ja iho ovat ilman meikkiä niin vaaleat, mutta voi olla että sitä itse katsoo eri tavalla. Tai sitten ei.

Ei varmaan tarvitse kirjoittaa kumpi kuva on ennen meikkiä ja kumpi jälkeen :D 

Tässä vielä ihanan muokattu ja mooonta vuotta vanha kuva meikästä lähdössä reiveihin. Tässä meikki on tehty juuri noilla Grimasin meikeillä.

Mikä on sinun lempi meikkituotteesi?:)

3 kommenttia:

  1. Kaunis oot meikeillä ja ilman :) Ja ilman meikkiä tuli mieleen heti Jonna Tervomaa, onko sanottu ennen ;)?
    Tosi kiva postaus muutenkin, tykkään tämmösistä.
    Ootko ollut tyytyväinen tohon Lumenen aurinkopuuteri&poskipunaan, entä mitä suosittelisit ekaa kertaa Grimasia kokeilevalle, oisin kiinnostunut ostaan jotain merkiltä. Ja sori tyhmä kysymys, mutta minne alueille laitat tuota korostusväriä? :)

    VastaaPoista
  2. Cherry: No voi kiitos ihana:) Meikeillä oon nassuuni tyytyväinen, mutta ilman meikkiä en vaan pysty näkemään suurta kauneutta :D Mitä nyt poikaystävä joskus sanoo että oon ilman meikkiä söpön näkönen, mutta sekin on myöntänyt, että meikki tekee (blondille) ihmeitä:) Ei oo muuten Jonna Tervomaan näköiseksi sanottu vielä! Mm. Paris Hiltonin näköiseksi on joskus nuorempana sanottu, mutta toi on paaljon parempi! :D

    Oon tykännyt kyllä tosta Lumenen poskipunasta paljon! Iltameikkiin käytän (yllätys yllätys) Grimasin poskipunaa, mutta päivämeikkiin tolla Lumenella saa just hyvän sävyn, eikä tarvii pelätä että tulisi meikkipellen näköinen:)

    Suosittelisin Grimasilta luomiväreistä mattavalkoista (harmi kun en muista sävynumeroa, sellainen kermanvärinen) se on todella hyvä ja käy arkenakin! Helmiäisluomiväreistä sävy 772 on ollut täydellisin korostustuote ikinä! Se näyttää napissa valkoiselta, mutta levitettäessä iholle taittaa hieman kultaan. Myyjät tietävät noista että mikä taittaa mihinkin, niissä napeissa ne näyttää kaikki samalta (valkoiselta). Tummista luomiväreistä jokin harmaansävyinen voisi olla varjostuksiin hyvä. Itselläni on tumma harmaa ja musta, mutta saan niillä vaan ihan hirveän horo/ sottameikin aikaiseksi! Liikaa pigmenttiä tällaiselle rähmäkäpälälle:D

    Ja korostusvärejä laitan poskipunasudilla posken korkeimpaan kohtaan ja siitä kohti ohimoa ja sormella/ luomivärisiveltimellä kulmaluun päälle, eli kurmakarvan loppuosan alapuolelle (olipa vaikeasti ilmaistu) :D

    VastaaPoista
  3. Mun lempituotteet löytyvät Diorilta, Yves Saint Laurentilta ja Lancômelta. Vaikka olenkin myös opiskelija, niin olen silti päättänyt etten osta marketkamaa vaan satsaan laatuun. Ja päätökseen olen todella tyytyväinen. Pigmentin määrä, kauniit rasiat, laadukkuus -kyllä ankea arkiaamukin lähtee sata kertaa paremmin käyntiin, kun naamaansa sivelee Dioria... :P

    VastaaPoista