maanantai 18. tammikuuta 2010

Haluaisin lukea seuraavista aiheista

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! :)

Suosituimmat aiheet olivat:

1. Sisustus (64%)
2. Päivänasut + muut vaatejutut 55%
3. Kauneusjutut (47%) ja Päivä Annan kanssa (45%)
Sisustuspainotteisella hömppäblogilla siis jatketaan, ja ripaus syvällisempiäkin juttuja tulee jatkossa epäsäännöllisen säännöllisesti mahtumaan mukaan. Myös videopostausta meinaan koittaa jossakin vaiheessa, luultavasti videopostauksen aiheena olisi geelikynsien laitto tai muu edes vähän järkevä. Pelkkää puhetta ja omaa naamakuvaa en näe mielekkääksi videoida. Opeopiskelut kiinnostivat myös muutamaa henkilöä, joten väsään pienen infopaketin mielipiteiden kera jossakin vaiheessa! Kaikenlaiset kysymykset liittyen opiskeluun tai mihin tahansa ovat muuten myös tervetulleita, ja ne kannattaa laittaa mieluiten sähköpostiin, että varmasti näen ne! Varsinkaan vanhoihin postauksiin tulleita kommentteja en aina huomaa lukea.


Koulu on alkanut, ja se huomaa ainakin siitä, että ei ole aikaa yhtä usein postailla, kuin joululomalla. Myös töitä on paljon tiedossa keväälle, ja eläinsuojeluyhdistystoiminta vie osan ajasta.
Joten älkää ihmetelkö jos musta ei ihan joka päivä kuulu! :)Kuvituksena toimii aina yhtä hilpeät FaceInHole-kuvat ;D


Hauskaa maanantai-iltaa kaikille! :)

3 kommenttia:

  1. Jos kaikkien muiden postaus ideoiden lomaan joskus mahtuu, niin minusta olisi mukava kuulla tuosta eläinsuojelutoiminnasta. Miten olet mukana yms. perusjuttuja. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, postaa ihmeessä opeopinnoista. :) Opettajan opinnot voisivat olla minullekin vielä joskus ajankohtaiset.

    VastaaPoista
  3. Laura ja Marge: Tulossa on, molemmista! :)

    VastaaPoista