maanantai 4. tammikuuta 2010

Hyvän olon vuosi 2010 ja muita kliseitä

Olin tänään 9h töissä hoitamassa lapsia, kun näiden äiti meni töihin, mutta koulut eivät vielä ole alkaneet. Nukuin noin tunnin viime yönä, johtuen vammaisesta unirytmistäni, ja voin kertoa, että väsytti aika huolella. No, energiajuoman voimalla mentiin, taas kerran.

Olen tässä vähän harkinnut tipatonta tammikuuta, koska alkoholi lihottaa, turvottaa ja saa aikaan itselläni jonkin asteista masennusta (muutenkin kuin krapulapävinä). Tipaton tammikuu ei olisi kuitenkaan niin ehdoton, ettenkö voisi ottaa paria lasia viiniä esim. illanistujaisissa. Ensi lauantaina Jannen auskukaverit ja näiden tyttöystävät tulevat meille peli-iltaan, ja varmaan tulee siinä ohessa hieman siemailtua jotakin, mutta mitään kännejä en tosiaan aio vetää. Parin viikon päästä meillä on tyttöjen hemmottelu- ja saunailta, jolloin nautin saunasiiderin ja jo melkein perinteeksi muodostuneen skumppamaljan.

En tykkää yhtään kliseisistä uuden vuoden lupauksista, edellä mainitusta tipattomasta tammikuusta tai muista vastaavista. Päätin nyt kuienkin kokeilla, mitä vähäisempi alkoholinkäyttö ja muutenkin terveellisemmät elämäntavat tuovat tullessaan. Jos (ja toivottavasti kun) tulokset ovat positiivisia, saatan hyvin jatkaa tipattomuutta helmikuulle. Helmikuun lopulla mulla on synttärit, joten silloin viimeistään on pakko päästä juhlimaan. Mutta katsotaan sitä sitten:)

PS. Niin suurta elämänmuutosta en pysty tekemään, että jättäisin energiajuomat pois (säälittävää). Tänään kävimme Lidlissä ostamassa muutamat energiat ja näky jääkaapissa on aika lohduton.. Vai mitä sanotte:


Sugar freet on mulle ja normaalit Jannelle, 
joka on vähintään yhtä riippuvainen joka-aamuisesta energiapaukusta kuin mä.


Oli pakko laittaa kuva Pörristä piikkimaton päällä. Ei se ihan noin hei toimi...
Toisaalta ymmärrän, ettei pikkunen halunnut piikkejä peppuun:)


Loppuilta meneekin telkkua katsoessa ja rentoutuessa. Ohjelmaan kuuluu mm. kuivaharjaus ja kokonaisvaltainen vartalonrasvausrituaali, jota poikaystäväni jaksaa kummastella aina vaan.. Kaivoin tuon selluliittigeelinkin kaapista, 
jos se saisi vaikka jotakin lumevaikutusta aikaan ;)


.   .   .


Niin joo, huomenna on tulossa postaus mun lemppari ihonhoitotuotteista! :) Olen kokeillut niin paljon eri tuotteita elämäni aikana, että olen iloinen kun olen vihdoin löytänyt oikeasti hyviä ja toimivia juttuja.2 kommenttia:

  1. Kissasi on aivan miun kissan näköinen : D

    VastaaPoista
  2. Saraseeeni: Hih, sulla on nätti kissa sitten ;) Tykkään hirmuisesti noista Pörrin raidoista. Mun oma raitapaitatyttö <3

    VastaaPoista