lauantai 9. tammikuuta 2010

Talvitunnelmia Turusta

Oltiin Jannen kanssa iltakävelyllä, ja otin kameran mukaan. Turussa on kerrankin kaunis lumipeite, mikä on oikeasti aika harvinaista täällä tuulen ja loskan kaupungissa. Meri kun lämmittää talvella ja viilentää kesällä. Pian pitäisi tulla taas leudompaa, sellaista nollakeliä. Mutta nautitaan nyt talvesta niin kauan kuin sitä kestää:)

Kuvat eivät ole hirveän hyvälaatuisia, mutta toivottavasti talvinen tunnelma välittyy kuitenkin.

Hauskaa ja talvista lauantai-iltaa! :)

7 kommenttia:

 1. Nyt kun on tällainen pakkasilma, kaunista ja aurinkoista, kimaltevaa lunta, olen tänä vuonna naimisiin menevänä, alkanut harmittelemaan että voi kun olisi saanut talvihäät...:D mutta, syksy on toivon mukaan myös kaunista tänä vuonna.

  VastaaPoista
 2. Laura: oooh, talvihäät ois tällasessa kelissä kyllä niin kauniit ja romanttiset..:) mutta eihän sitä tiennyt etukäteen että näin nätti talvi tulee, niin syksy on ehkä "turvallisempi" valinta:) Paljon onnea muuten jo etukäteen! Voi vitsi ois ihanaa suunnitella jo omia häitä...:P

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Mä meinasin lentää tänään persuksilleni, kun palasin monen viikon jälkeen Tampereelle. Lunta on niin paljon, etten meinannut edes tunnistaa katua, jota pitkin kävelen yleensä päivittäin. Talvi voi yllättää. :)

  VastaaPoista
 4. E: Kiitos! :) Ja totta puhut, enpä ole itsekään nähnyt Turkua näin kauniina ja lumisena moneen vuoteen! :) Ihan kuin olisi jossain talven ihmemaassa, heh :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista kuvista. Asuin viimeiset 5 vuotta Turussa, mutta nyt ulkomailla missä ei ole lumesta tietoakaan. Kiva nähdä miltä siellä näyttää, kun on kerrankin talvi.

  VastaaPoista
 6. Noora: Kiitos itsellesi vierailusta blogissani:) Ja kivaa että pidit kuvista, tää on kyllä ihan epätodellista että Turussa näyttää tältä! :)

  SaraStellar: Kiitos ihana!! <3

  VastaaPoista