tiistai 26. tammikuuta 2010

Kipeilyä...

Tosi tylsää olla kipeänä. Tänään oli niin kaunis ilmakin ja olen vaan joutunut kökkimään sisällä...Höh. Jannekin on ollut koko päivän menossa, ensin hoitamassa mun serkkuja, jotka ovat myös kipeänä, sitten gradupalaverissa ja sen jälkeen vielä kirjoittamassa työsopparia. Ja nyt tää yksi on hengaamassa kaverinsa kanssa jossain, ettei vaan tarvitsisi katsella ja kuunnella kipeää ja hieman huonotuulista Annaa. Törkeetä :D

Heräsin klo 13 siihen, että olin hikoillut varmaan viisi litraa kuumeen laskiessa yön ja aamun aikana. Eilen illalla kuumetta oli lähes 39 asetta, mutta aamulla enää 37. Nukuin muutenkin tosi huonosti ja näin painajaisia. Tein pari tuntia proseminaari-työtäni, mutta luovutin ja siirryin suosiolla telkkarin ääreen. Liviltä tulee muuten oikeasti ihan kivoja hömppäsarjoja. Lemppareitani ovat mm. Shoppailumatkalla Jodien kanssa, Tyylituomarit, Nätti nakuna, Nuorennusleikkaus ja Arvostele mun illallinen. 


Halv åtta hos mig (Arvostele mun illallinen) - ihania ruokia ja ruotsalaista puujalkahuumoria, toimii!


Nätti nakuna -ohjelmassa yritetään kohottaa vartaloonsa tyytymättömien naisten itsetuntoa.


Ai niin, sain tänään Fit-lehden näytenumeron ja tykkäsin lehdestä kovasti! Mulle on tullut vaikka mitä Fitness, Sport yms. lehtiä, mutta ne eivät ole oikein iskeneet. Fit-lehdessä kuntoiluvinkit olivat tavallisille pulliaisille suunnattuja, ja lehdessä käsiteltiin niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Myös lehden ulkoasu oli oikein miellyttävä. Alkoi tehdä mieli kokeilla avantouintia, kun luin siitä kertovan jutun:)3 kommenttia:

 1. Moikka!

  Tilaan itse Fit-lehteä ja tykkään kovasti koska lehti painottaa nauttimaan elämästä ja tekemään hyviä valintoja, ei laskemaan jokaista kaloria ja jumppaamaan veren maku suussa. Suosittelen!

  Kivaa kun blogisi on niin monipuolinen!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Joo, toi oli mulle ihan uutta, ettei liikuntapainotteisessa lehdessä mallit ole solariumissa asuvia rasvaprosentin 5 omaavia naisia, vaan ihan tavallisia ihmisiä (niinkuin suurin osa meistä). Tosi mukava uusi tuttavuus!

  Ja kiva kuulla, että blogi vaikuttaa monipuoliselta! :) Tämän piti aluksi olla aika sisustuspainotteinen "leikekirjamainen" blogi, mutta ote on vähän lipsunut :D

  VastaaPoista
 3. Aika paljon näyttäisi noita uusia kuntoilulehtiä, -ohjelmia yms. pursuilevan. Toisaalta itseäni nyppii kaikenlainen tuollainen yybertyrkytys, olipa kyse sitten terveydestä tai postimerkkienkeräilystä (?:D), mutta toisaalta noiden eri näkökulmaa ottavien terveyslehtien, -blogien yms. avulla jokainen löytänee "oman juttunsa". :)

  Juu ja minäkin tykkään blogisi monipuolisuudesta, keep up the good work! :)

  VastaaPoista