torstai 7. tammikuuta 2010

Tänään...

...Olen katsonut aamukuuteen asti Project Runway amerikan 3.tuotantokautta
Nukkunut vähän mutta huonosti
Käyttänyt isääni lääkärissä
Käynyt kirppiksellä, bauhaussissa ja cittarissa
Tehnyt hyvää ruokaa ja syönyt..

..Ja nyt vaan löhöilyä sohvalla loppuilta. Tänään alkaa se Martina Aitolehden raskaus-ohjelma, pakko katsoa se mielenkiinnosta, vaikka ei kyseinen henkilö mikään lempparini olekaan.

Tässä pari ostosta kirppikseltä, rahaa kului 4e:


Miss Selfridge villatakki 2e. Takki on vähän nuhjuinen, mutta niin ihanan pehmeä, että halusin sen itselleni lämmikkeeksi kuitenkin, ihan vaikka vaan kotona pidettäväksi. 
Napit ovat mun mielestä tosi kauniit, tuollaiset puiset.


 Ihastuin tuon huivin pehmeyteen ja värimaailmaan joten sekin lähti mukaan kahdella eurolla:) 
Ja lappihenkisyys tietysti puree aina (tossa on poroja).
Löysin uudesta Me Naiset -lehdestä hyvän reseptin, jota kokeilinkin heti tänään. Olen suhtautunut hieman epäluuloisesti papuruokiin, mutta onneksi kokeilin, koska keitto oli tosi herkullista! Chili antaa kivaa lisäpotkua keittoon, ja vettä kuluikin paljon ruoan yhteydessä. Hyvä vaan, koska juon ihan liian vähän vettä. Keitto on myös tosi kevyttä, joten sitä voi hyvällä omalla tunnolla syödä vähän reippaammin ;)


Alla on päivän varsinainen postaus ja muistakaa myös vastailla kyselyyn, joka on sivupalkissa! :)

6 kommenttia:

 1. Mennään suoraan asiaan. Ellet ole eskimo tai käytä välivuottasi patikoimalla tammikuussa halki Siperian, turkisten käyttäminen ei ole mitään tekosyytä nyt eikä koskaan tulevaisuudessa. Tiedät ihan hyvin, mistä siinä on kyse, ja jollet tiedä, niin tässä pikatietoa pähkinäkuoressa:sähköteurastusta,anaalisondausta, hukuttamista, kuristumista, ahtaita koppeja, orpoutta, nyljettyjä sikiöitä, pakkoabortteja, sokeutumista, lyöntejä, kuolemaa, kuolemaa, kuolemaa. Jos joku väittää että hänen käyttämänsä turkki on lihanjalostusteollisuuden "sivutuote", viidessä tapauksessa kymmenestä hän on väärässä ja neljässä tapauksessa kymmenestä valehtelee. Jäljelle jäävä yksi tapaus kymmenestä on sekin vaikea todistaa oikeaksi. Joskus kuulee esitetettävän niin sanottua vintage-tekosyytä:yritetään puolustella rähjääntynyttä stoolaa sanomalla, että kyseessä on vintage-asuste,jolloin eläin oli vähän niinku kuollu jo valmiiksi. ihan niin kuin uutena ostettujen turkisten valmistukseen tarkoitettavat eläimet olisivat vielä elossa. Minkä tahansa turkiksen myynti edistää turkisteollisuutta.Jälleenmyyjät ja muotiteollisuus kun näkee ihmisiä turkki päällä, he saattavat ajatella että turkis on okei ja trendi taas nousussa.

  VastaaPoista
 2. Ainiin, tänää alkaa toi Martinan vauvaohjelma, oisin mielenkiinnosta tahtonu katsoa, mutta meijä telkkari on huollossa :< kääks.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: En itsekään tykkää aidoista turkeista, tekokarvaliivejä toki löytyy.

  sups: Luultavasti se tulee nettitelkkariin, joten ei hätää! :) Ja jos ei tule, niin tuskin hirveesti menetät ;D mutta katsotaan nyt ensin, ennen kuin ihan totaalisesti tuomitsen ohjelman:)

  VastaaPoista
 4. Hei hyvä että muistutit...mun on pakko ihan mielenkiinnosta kattoo se ohjelma=)

  VastaaPoista
 5. Daniela: Kiitos paljon! :) Eikä ole hinnalla pilattu! Toi sun periaate ostaa vuonna 2010 vaatteet vaan kirppikseltä on tosi ihailtava! Ja kun sieltä löytyy vaatteita laidasta laitaan niin mihin kauppoja edes tarvitaan ;)

  VastaaPoista