maanantai 11. tammikuuta 2010

Uusi tukka

Kävin tänään vihdoin kampaajalla. Olin suunnitellut, että menisin Avantgardeen, mutta päätin sittenkin mennä Clipp-huoneelle, jossa olen aina ollut tyytyväinen lopputulokseen. Clipp ei ole halvimmasta päästä oleva kampaamo, mutta työntekijät ovat alansa huippuja, ja valitettavasti moni kampaaja sieltä onkin lähtenyt Helsinkiin uusien haasteiden pariin. Tykkään Clippistä senkin takia, että itse paikka on todella viihtysä ja kauniin näköinen, vähän Loft-asuntomainen. Laittiat ovat betonia, putket ovat näkyvillä ja huone on todella iso ja korkea.

Kävin tänään Giau nimisellä kampaajalla, ja voin lämpimästi suositella häntä! Todella mukava tyttö, ja osaa hommansa! Katja, joka on TIGIn koulutaja, katsoi kampaajani kanssa yhdessä värisävyn minulle. En sitten halunnutkaan beigeä, niinkuin olin suunnitellut, vaan tuhkaisen vaalean platinavärin. Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen! Innostuin Giaun rohkaisemana leikkauttamaan polkkatukan, jollainen minulla viimeksi on ollut ala-asteella! Tukka on takaa lyhyempi ja pitenee kauniisti eteenpäin. Hyvä, että uskalsin kokeilla!


Ennen ja jälkeen.
Okei, toi ennen-kuva on tarkoituksella oikein tosi kamala, jotta kontrasti lopputulokseen näkyy ;) 
Mutta en siis ole ihan ton näkösenä hengannut joka päivä sentään:D

Kuvat on tosi huonolaatuisia kun ne on ilman salamaa otettu vessassa, mutta kai siitä muutoksen sentään näkee. Poikaystävällä olisi järkkäri, mutta hän on vielä nukkumassa :D


Innostuin ostamaan vielä TIGIn S-factorin hoitavia tuotteita sekä Paul Mitchellin hopeashampoon.
Sitten ei tarvikaan enää tässä kuussa ostaa mitään! 


Mitäs piditte uudesta tukasta? :)


16 kommenttia:

 1. Uudet tukat on aina piristäviä. :) Itsekin olisi tarkoitus tehdä jotain suurempaa tukalle sitten kun saan vaan kelalta lainarahat siihen hommaan..:D näin sitä köyhät opiskelijat tekee :).

  Ei nyt..on ihan aiheellista etsiä itselleen täältä nykyiseltä paikkakunnalta kampaaja, viimeksi kun on käynyt syyskuussa. Alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä että toimenpiteitä tarvitaan. Vielä kun löytäisi idean väriin ja malliin...joku räväkämpi väri tosin kutkuttaisi hirveästi.

  VastaaPoista
 2. Sairaan mageee!!! :)

  VastaaPoista
 3. Oikein onnistunut, räväkkä ratkaisu!! Onnea uudelle tukalle:D

  Liisalainen

  VastaaPoista
 4. Hmm, entisten hiusten väri kävi paremmin yhteen ihosi kanssa, mutta ehkä uusi väri sitten toimii hauskasti kontrastina : )

  VastaaPoista
 5. Laura: Mä oon kans käynyt aikoja sitten kampaajalla edellisen kerran.. oisko ollu kesällä?:) Ja suosittelen ehdottomasti ottamaan jotain räväkkää, koska se piristää oikeasti kun ei ole "sama naama kesät talvet" :D Ja tietty kun harvoin käy kampaajalla niin on se kiva, että lopputulos myös näkyy. Eikä niin että on maksanut itsensä kipeäksi ja latvoista lähtee pari senttiä..

  Anonyymi: Kiitos paljon! :)

  Liisalainen: Kiitos!! <3 Tuli vähän räväkämpi muutos kuin olin suunnitellut, mutta hyvä näin! :) Kivaa kun kampaaja houkutteli mut kokeilemaan jotain uutta! :)

  Saraseeni: Mun iho näyttää aika keltaselta noissa kuvissa, luulen että se johtuu vessan valosta..:) Oikeesti oon paljon kalpeampi:D Toi kontrasti näyttää tosiaan kuvissa muuten aika hurjalta!

  VastaaPoista
 6. Okei : D No mutta livenä kokonaisuus näyttää varmsti hyvältä : ) Olen itse huomannut, että hiukseni näyttävät yleensä kuvissa keltaisilta, vaikka ne eivät sitä ole : D

  VastaaPoista
 7. Vou, sattuu TODELLA hyvin! Kylmät sävyt selkeesti sopii sulle. Ja näyttä tosi kiiltäviltä nyt, ei uskois että on värinkäsittelyn läpikäyneet.

  VastaaPoista
 8. Saraseeni: Joo, kuvat vääristää:) Toi näyttää melkeen siltä kun oisin joku keltatautinen:D eikä se vessanvalo edes kauheen keltaselta oikeesti näytä..kumma juttu!

  SaraStellar: Kiitos ihanainen<3 TIGIn väreillä värjättiin, ja sanoivat että ne ovat tosi tehokkaita mutta hellävaraisia ja siks varsinkin blondeille hyviä! Ja mulle laitettiin vielä S-factorin kiiltosuihketta, tota samaa mitä ostin! :) Oispa aina sen näköinen kun kampaajalta lähdettäessä...:P

  VastaaPoista
 9. mageee uus tukka=)=)=)Just hyvä=)

  VastaaPoista
 10. Keke: kiitos! piristää kummasti kun on ihan uusi look!:)

  Anonyymi: Paljon kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 11. Tosi mahtavat hiukset, rupesi ensikertaa mietityttämään omat pitkät hiukset lyhyempänä ;) yltääkö vielä kiinni esim.ponnarille?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Kiitos paljon! :)

  Nämä yltää kyllä edestä ponnarille, mutta lyhyimmät niskahiukset jää ponnarin ulkopuolelle. Jos ponnarin tekee tosi alas niin silloin niskahiuksetkin yltävät ponnariin mukaan :) Mun mielestä ei näytä hassummalta vaikka osa tukasta jää ponnarin ulkopuolelle.

  Rohkaisen kyllä kokeilemaan polkkaa, koska hiukset näyttää niin paljon tuuheammilta, kun ne ei roiku päätä pitkin. En aio ihan heti kasvattaa takasin! :)

  VastaaPoista
 13. Mun makuun väri on erikoinen, mutta se sopii sulle erittäin hyvin!!! :) Hiusten malli on nätti, mulla on leikattu aika samallalailla.

  Tiina

  VastaaPoista