perjantai 1. tammikuuta 2010

Häpy nyy jöö!

Hyvää Uutta Vuotta kaikille ihanille lukijoilleni! :)

Aloitin blogin elokuussa tarkoituksena kirjoittaa omaksi iloksi asioita ylös ja kerätä blogiin kauniita kuvia itseäni inspiroimaan ja piristämään. On ollut kuitenkin todella positiivinen yllätys löytää blogin kautta saman henkisiä ihmisiä, ja lukea teidän kirjoittamia kommentteja! Olen saanut hyviä ideoita ja vinkkejä, kehuja ja rakentavaa palautetta sopivassa suhteessa. Tästä voinee päätellä, että blogiini eksyy kerta toisensa jälkeen hyvin fiksuja ja "ajattelevia" ihmisiä
(eli siis tosi samankaltaisia kuin itse olen, hehheh ;D).

Vuonna 2009 kiinnostuin ympäristöön liittyvistä asioista oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni. Myös oma henkinen hyvinvointi meni monen asian edelle pitkästä aikaa. Sain kesällä pari kuukautta kestäneen työputken päätteeksi burn outin, ja ymmärsin, että edes minä en ole supermies (tai batman). Syksyllä tein pitkiä kävelylenkkejä Ruissalossa, ja laihduin siinä sivussa muutaman kilon. Vaikka omista syömishäiriökausista on jo pitkä aika, ei uusi hoikistuneempi olemus minua ainakaan haitannut. Tajusin, että olin syömällä (ja ennen kaikkea varmaan juomalla..) saanut itseni rapakuntoon. Muistelin epäuskoisena niitä aikoja, kun kävin 6-7 kertaa viikossa salilla, joskus jopa kaksi kertaa päivässä. Se perfektionisti, joka silloin eli sisälläni, ei olisi ikinä voinut päästää itseään tuohon kuntoon. Summa summarium, liikunta on ihan hyvä asia, kunhan se ei ole pakkomielteistä ja terveellinen ja mahdollisimman luonnonmukainen ruokavalio auttaa jaksamaan ihan eri tavalla kuin pari siideriä ja kerrosateria.

Mielenkiinnolla odotan, mitä uusi vuosi ja uusi vuosikymmen tuo tullessaan. Vaikka onkin keinotekoista ajatella, että vuosikymmenen vaihtuminen toisi mukanaan jotakin tosi ihmeellistä, on jokaisella vuosikymmenellä ollut oma leimansa ja erityispiirteensä. Teknologia nyt ainakin kehittynee paljon, mikä varmasti mahdollistaa monia asioita, mutta jotenkin myös pelottaa itseäni hieman. No, en nyt halua maalailla mitään kauhukuvia seinälle. Niin kauan kuin kadulla ei kävele vastaan robotteja ja lomamatkat suuntautuvat muualle kuin avaruuteen kaikki on just fine :D

Tässä muutamia kuvia meidän rauhallisesta uuden vuoden vietosta:)


Päivällä kävimme syömässä Jannen sukulaisten kanssa ravintolassa. Karvaliivi lämmitti mukavasti hartioita ja selkää, ulkona oli meinaan 13 astetta pakkasta!

Kaupungin ilotulituksen raahauduimme katsomaan Martin sillalle, vaikka ilma oli jäätävän kylmä. Matka ei onneksi ollut pitkä, koska asumme korttelin päässä jokirannasta.

Jokirannassa oli kaunista..

Sisällä korkkasimme pullon lemppariskumppaa ja katselimme ohjelmia nettiteeveestä. En itseasiassa ole tykännyt hirveästi kuohuviineistä, mutta maistoin joskus Cava-blogin Cavan luona Gancia Asti -nimistä skumppaa ja ihastuin! :)

Ihanaa Uutta Vuotta vielä kerran kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Hyvää uutta vuotta!:)

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta, Anna!:)<3 (Kisuille muiskuja!)

  VastaaPoista
 3. Sofia D: Kiitos paljon <3 Kerrankin tuli otettua julkaisukelpoisia kuvia kun ei ollut tuhannen tuiskeessa :D Hyvää uutta vuotta myös sinulle! :)

  MouMou: Kiitos ihana!! <3 Ja varmasti annan pusut kisuille myös sun puolesta <3

  VastaaPoista