sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uusia blogilöytöjä

Blogimaailmassa eletään jänniä hetkiä. Ainakin monet omista suosikkiblogeistani siirtyvät huomisesta alkaen bloggaamaan Indiedays-sivuston alle. Saa nähdä karkoittaako muutos lukijoita vai tuoko se niitä jopa lisää. Itse en tykkää mainoksista sivun reunoilla, mutta eivätpä ne niin paljoa haittaakaan, että lopettaisin ko. blogien seuraamisen. Onneksi nykyään on niin paljon valinnanvaraa, että jos muutos on jostakin syystä negatiivinen, voi etsiä uusia mielenkiintoisia blogeja Suomesta ja ulkomailta. 


Ajattelin esitellä omat uudet blogilöytöni. Mitään elämää suurempia blogeja nämä eivät ole, mutta jostakin syystä palaan lukemaan näitä aina uudestaan ja uudestaan.

Johanna Gelinder Kuva täältä

Eksyin Stockholmstreetstyle sivuston kautta mielenkiintoiseen muotiblogiin. Blogia pitää 20-vuotias Tukholmassa asuva Johanna, ja täytyy sanoa, että varsinkin tytön arkityyli iskee meikämuumioon ihan 100-0. Blogi on tarkoituksella aika pinnallinen, mutta en jaksaisi ruotsiksi kyllä mitään syvällistä lukeakaan :D Osa mallin töitä tekevän tytön kuvista on aika rohkeita, mutta myös taiteellisia. Ei siis mikään seinäruusu ainakaan.

Cocorosa


 Kuva täältä

Cocorosan blogi lienee monelle tuttu, mutta itse löysin sen vasta hiljattain. Itse tyttö on ihanan keijumainen ja suloinen kuvissa, myös suurin osa asuista miellyttää silmääni. Ainakin Cocorosan sukkisten tuunaus ideat kannattaa käydä vilkaisemassa.


Kuva täältä


Kuva täältä

 It´s a house

Ulkomaalaisista sisustusblogeista ruotsalainen It´s a house on mielestäni tutustumisen arvoinen. Vuoden aikana talo on muuttunut valtavasti! En ehkä itse haluaisi noin suurta remppa-urakkaa, mutta mielenkiintoistahan sitä on sivusta seurata:) Samalla saa vähän vinkkejä omiin, pienemmän mittakaavan tuunausjuttuihin.


Kuva täältä
 

 Onko sinulla uusia blogi-ihastuksia? Jos on niin kerro ihmeessä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti