lauantai 30. tammikuuta 2010

Lauantai

Olen vielä hieman kipeänä, mutta päätin käydä piipahtamassa ystäväni 50-vuotisjuhlissa ainakin sen verran, että saisin lahjan vietyä. Jäin sitten myös syömään ja lauloin ystäväni innoittamana hänen kanssaan duettona yhden karaokebiisinkin. Oli varmaan tosi kaunista kuultavaa tällä mun nuhaisella nasaaliäänellä:)

Monet ystäväni ovat ihmetelleet, että minkä ikäisiä kavereita mulla on, kun viiskymppisiin oon menossa. No, tietysti suurin osa ystäväpiiriini kuuluvista on 20-25 -vuotiaita, mutta on mulla muutama yli kolmekymppinen ystävä ja tietty ihana Päivi, joka siis täytti tänään 50 vuotta. En ole ikinä edes miettinyt, että ikä, sukupuoli, ihonväri yms. "pinnalliset" seikat voisivat vaikuttaa siihen kenen kanssa viihdyn, kenen kanssa pystyn keskustelemaan luontevasti tai pitämään hauskaa. Ja toisekseen, Päivi on kyllä nuorekkain viiskymppinen jonka tunnen! Paitsi että tyyppi näyttää ikäistään parikymmentä vuotta nuoremmalta, hän myös osaa bilettää kunnolla ja on aina valmis tekemään jotain repäisevää. Kerran messujen jälkeen käytiin syömässä Cantina Westissä ja hänen yllyttämänään joimme shotit jossa oli aidot madot. Vieläkin puistattaa kun ajattelen, mutta yllytyshullu kun olen..

Juhlissa oli tosi kiva ja rento meininki. Myös nuoria oli paikalla, koska Päivin poikien tyttöystävät olivat siellä sekä tietty Päivin tyttäret, jotka ovat hieman päälle kakskymppisiä. Voisi sanoa, ett ikähaitari oli 20-60 vuotta:) Söimme hyvää lihapataa, suolaisia piirakoita ja tietysti kakkua. Myös sauna oli lämpimänä, mutta en viitsinyt mennä kun olen vielä vähän kipeänä. Samasta syystä en viitsinyt juoda alkoholiakaan, mitä nyt yhden viinilasin uskalsin ottaa, vaikka autolla olinkin. Oli kyllä hirmu mukava fiilis juhlapaikalla, harmi etten ollut oikein juhlatuulella johtuen tästä flunssasta. Tässä pitkän sepustukseni päätteeksi muutamia kuvia päivästä:

Juhla-asuni kaikessa komeudessaan! Nojoo, tiesin että bileet ovat aika epämuodolliset niin uskalsin pukeutua näin arkisesti:)

Tunika - kirppis
Karvaliivi - JC
Farkut - Diesel
Kengät - UGG
Huivi - Vero Moda
Pipo - SVEA
Laukku - Friis & Company

Näytän ihan siltä että olisin nukahtanut :D

Viiniä, siideriä ja lonkkua oli paljon, mutta joku oli autolla eikä voinut nauttia talon antimista..Ehkä ihan hyvä niin :)

Jokainen vieras sai valita villasukat jalkoja lämmittämään, koska lattiat olivat kylmät. Samalla karsittiin kaikenlainen hienostelu, mitä en kaivannut muuten ollenkaan!

Juhlapaikan sisustus oli hieman lappihenkinen. Tynnyrituolit olivat tosi makeat ja takaa päin näyttää kuin joku istuisi tynnyrissä :D No periaatteessa tietysti istuukin.

Ihana (pieni vihreä) Päivi sekä hänen ystävänsä.

Päpä valitsemassa karaokebiisiä

Ja bileet voivat alkaa!


Kotiin tulin jo yhdeksän maissa ja siivoilin vähän. Loppuilta meneekin telkkaria katsellessa sekä punaviiniä nauttiessa. Punkkupullo on ollut autossa, ja on ihan kylmää ja pahaa. Laitan pian mikroon, kärsimätön kun olen.

Viiniksi ostin Don Opasta, joka on itseasiassa hinta-laatusuhteeltaan hyvä, mutta jos makuaistini olisi tallessa niin olisin ostanut jotakin parempaa.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)4 kommenttia:

 1. Sellaiset rennommat juhlat ovat minunkin mieleeni..:) Toivonkin että onnistumme tekemään häistämme tosi lämmin henkisen juhlan. Ja Nekon värityksestä, siinä on myös harmaata, pientä tabbykuviota siinä mustassa selässä...

  VastaaPoista
 2. Kivan oloiset pippalot, just tällaiset epämuodolliset on yleensä juuri niitä hauskimpia :) , harmi kun olit vielä toipilas :(

  VastaaPoista
 3. Laura: Joo, sama mulla suunnitteilla, että meidän häistä (sitten joskus) tulee sellaiset, että kaikilla on hauskaa! Lämpimät ja rennot:)

  Minna: No niinpä, kuka jaksaa hienostella kun voi aidosti pitää hauskaa ja revitellä! :D Ja tietty oon sit just silloin puolikuntoisena..

  VastaaPoista
 4. ohh goshhh, turkulaiset ei vaan osaa

  VastaaPoista