sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Sunnuntai

Heräsin tänään klo 14 ja sen jälkeen lähdimme käymään Ikeassa. Alkavalla viikolla alkaa koulu, joten pitänee sanoa hyvästit myöhäisille herätyksille ja yömyöhään valvomiselle. Toisaalta ehkä ihan hyvä, että vuorokausirytmi vähän normalisoituu. Kokeilin tänään muuten uusia meikkejä  (H&M:n luomareita ja Maybellinen Lash Stilettoa) ja olen kyllä ihan tyytyväinen niihin! Ripsarilla sai yhdellä laittamisella hyvät arkiripset, juhlameikki varmasti vaatisi useampia kerroksia. Luomiväreissä tuntuisi olevat kunnolla pigmenttiä, ja levittyvyys oli ok. Kuvassa mulla on siis H&M:n duoluomiväriä (beige&ruskea) ja ripsien juuressa H&M:n mustaa luomaria.



Ikean jälkeen tein ison kattilallisen nakkikeittoa ja siitä tuli tosi hyvää. Jälkkäri oli niinkin herkullinen kuin lasi beroccaa :) Haimme myös kisut mun isän luota, missä ne ovat olleet hoidossa meidän maalausprojektin ajan.



 






Huomenna mulla on vihdoinkin se kampaaja, odotan tosi kovin! Laitan sitten kuvia, millanen tukka tuli:) Niin joo, huomenna esittelen teille myös vaihe vaiheelta meidän uusimman tuunausprojektin, eli lipaston muuttumisleikin kellertävästä täysin valkoiseksi;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti