keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pakettien avaamista ja uusia hankintoja

Joulu on taas - tai jotain! :D

Kävin tänään postissa hakemassa pari pakettia, jotka molemmat olivat hyvin mieluisia:
Paketeista paljastui ebayn kautta tilatut kynsitarvikkeet, sekä ihanan SaraStellarin mulle postittamat teet! Olen maistanut jo kahta teelaatua, Marie Antoinettea sekä Japanilaista kirsikkateetä, ja molemmat ovat maistuneet taivaallisilta! Thé Huone voisi avata liikkeen Turkuunkin..:)
Käytiin poikaystävän kanssa cittarissa tarkotuksena ostaa leipää, mehua ja muuta perusruokaa, mutta mutta. Siellä oli kaksi mun ostoslistalla jo kauan roikkunutta juttua tarjouksessa! Olen pantannut molempien hankkimista, koska olen odottanut ohittamatonta tarjousta. Tänään vihdoinkin sitten molemmat jutut lähtivät mukaan, nimittäin Luhta Homen pyyhkeet sekä OBH Nordican Chilli -kahvinkeitin.  
(Luhdan kylpypyyhkeet olivat n.9e/kpl ja käsipyyhe n.3e. Kahvinkeitin maksoi tarjouksessa 99e)
Ihan kiva päivä siis! Huomenna suuntaan Helsinkiin töihin, perjantaina hoidan lapsia, niinkuin tänäänkin, ja lauantaina on ala-asteen luokkakokous. Niin että missä välissä sitä prosemmaa pitäsi tehdä..:/ Ensi viikolla ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja hoitaa noita rästiin jääneitä koulujuttuja.

Loppuun vielä pari kuvatusta :)


Arvatkaa kumpi on mun ja kumpi Jannen :) Toi Pirkan muromysli on jotain NIIN hyvää,
mutta ravintoarvotaulukko ei ihan niin kiva..
 


Huolsin tänään myös kynnet aivan liian pitkästä aikaa. Kylläpä kädet näyttävät kuivilta ja kurttuisilta kuvassa, sitä ne kyllä taitavat tällä hetkellä ollakin..


Pörri lähettää terkut kaikille kissoille ja kissanmielisille! <3 Ja toivoo, että mahdollisimman moni koditon kissa löytäisi lämpimän paikan missä olla näillä pakkasilla :( 
Pörri on itse entinen villikko mutta nykyään kotikisu ja sylivauva.

12 kommenttia:

 1. Ihana kissa! Ja vielä villikissa, ihanaa että se on ainakin päässyt suojaan pakkasilta. Mä otin just vähän aikaa sitte semmosen kissan, jota kukaa ei ollu huolinu, koska sillä oli joka tassus yks liikavarvas :D Aika hassun näkönen on, mutta jotenki reppana, ku kukaa ei sitä ollu halunnu. Tosi arka vielä, mutta joka päivä reipastunu kylläkin :) Vanhempi kissa sitä hoivaa! Tulee kyllä niin surko kaikkia kodittomia... :/

  VastaaPoista
 2. Hei, mitä noi UV-purkit on?

  VastaaPoista
 3. Sitten kun mä otan kissan (tai ehkä samantein kaksi kerralla) niin otan nimenomaan jonkun jolla ei ole ennestään kotia. Opiskelukaverilla olis ollut pari sisälle otettua villikissan pentua mutta hitsi kun ne piti ne sittenkin molemmat. Mutta, ensi syksynä sitten kun löytöeläinkodit ovat kesäpentuja pullollaan, niin silloin annetaan rakastava koti jollekin. :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ajattelin muuten käydä järjestelmällisesti läpi kaikki Théhuoneen mustat teet, sitten vihreät teet, jnejne.. :D

  Hiplasin noita samoja Luhdan pyyhkeitä muuten. Varsinkin ne fuksiat ja harmaat himottaa.

  VastaaPoista
 6. toi pirkan mysli on niiin hyvää :)

  VastaaPoista
 7. Luhdan pyyhkeet on ihan parhaita. Ja hintalaatusuhteeltaa loistavia. Pari v sittenhän oli Hesarissa pyyhevertailu (Finlayson, Marimekko, Luhta yms) ja Luhta voitti sen.

  VastaaPoista
 8. Jasmina: Varmasti tosi suloinen tapaus. Mun mielestä kaikki ressukat on just söpöjä <3 Meidän Nutia ei kans kukaan ollut pentueesta valinnut kun on niin hassun värinen. Ja maailman kiltein kissa, mutta ihmiset on niin pinnallisia:( Paljon tsemppiä kesyttämiseen! :)

  Anonyymi: Ne on geelikynsien uv-valossa kovettuvia geelejä:)

  SaraStellar: Joo! Ja sit hei kerrot sun suosikit jooko! :) Ne oli myös tosi nätit värit muuten!

  pinjap: No älä! Ja kaloreita saman verran kuin karkissa, rasvaakin ihan hirveesti..Mut napostelen noita välillä kun katon telkkua, ainakin tervellisempi telkkunamu kuin pelkät sokerikököt! :D Janne on niin hoikka että voi syödä tollasia joka päivä..*kade*

  Alma: Ai voitti? No uskon hyvin, noi on tosi laadukkaan tuntuisia, ja nyt -40% alennuksessa varsinkin TOSI edullisia!:)

  VastaaPoista
 9. Äh, Lauran kommentin vastaaminen jäi välistä..

  Laura: Kuulostaa tosi hyvältä suunnitelmalta! Sulla on sydän paikallaan. Valitettavasti niin monet vieläkin ottaa kesäkissoja, en jaksa ymmärtää. Eikö niille talvipakkasilla tule mieleen, että mitähän sillekin kisulle mahtaa kuulua..

  VastaaPoista
 10. Mä rakastan Luhdan pyyhkeitä ja kannan niitä aina aleista kotiin, viimeksi juuri noita SaraStellarin mainitsemia fuksian värisiä kun sai Cittarista halvalla :)

  VastaaPoista
 11. JOOO! Pirkan mysli on parasta. Mussutan sitä par'aikaa. : D

  VastaaPoista
 12. Cato: Noi on kyllä tosi hyviä pyyhkeitä! Ostan jatkossakin ja eri väreissä! :)

  aba: Se on ihan ylihyvää!:)

  VastaaPoista