tiistai 5. tammikuuta 2010

Parhaat putelit ever!

Esittelen nyt parhaat löytämäni tuotteet liittyen ihonhoitoon. Itselläni on melko kuivahko iho, mutta välillä tuntuu että pitää kokoajan lisäillä puuteria, ettei naama kiillä. Epäpuhtauksia on harvoin ja ihohuokoset ovat aika pienet. Oisko tää sitten sekaiho? Laitoin tuotteiden perään myös hinnat, jos jotakuta kiinnostaa:)


Pesen kasvoni talviaikaan Estee Lauderin Soft Cleanilla. Tuoksu tässä tuotteessa on aivan ihana ja kasvojenpesun jälkeen jää jotenkin erilainen fiilis kuin "normaalilla" kasvojenpesuaineella pestäessä. Iho ei tunnu yhtään kuivalta ja on tosi pehmeä. Kasvorasvana parhaiten mulla toimii Aqualan L. Kaikkea olen kokeillut monesta hintaryhmästä, mutta tää on paras aina vaan. Silmänympärysvoiteena on tällä hetkellä Cliniquen All about eyes ja varmasti ostan sitä uudestaankin! Koostumus on jotenkin kevyt, mutta ainakin mun kuivia silmänalusia se riittää kosteuttamaan (ja toivottavasti ne rypyn-alutkin häviävät ;)
(Estee Lauderin Soft Clean n.20e, Aqualan L 200ml/ n.10e, Cliniquen All about eyes n.25e)


Vartalorasvoissa mun suosikkimerkki on Nivea, kuten kuvasta näkyy ;) Olen kokeillut mm. Lorealin, Body Shopin ja Doven rasvoja, mitään kalliita en ole ikinä raaskinut ostaa. Tykkään kyllä myös Doven rasvoista, mutta jotenkin nuo Niveat ovat vielä parempia, ja varsinkin tuo sävyttävä voide, koska se ei haise niin pahalta kuin Doven vastaava. Voide antaa iholle melko luonnollisen, hieman päivettyneen sävyn. Tuo normaali body lotion tuoksuu mun mielestä tosi raikkaalta ja jotenkin "puhtaalta". Good-Bye Cellulite rasvaa olen käyttänyt lähinnä pari viikkoa ennen kesää ja kyllähän iho tulee nätimmän näköiseksi ja tasaisemmaksi kun sitä käyttää. En vaan tiedä johtuuko se siitä, että ylipäätään hieroo ihoa, vai vaikuttaako itse tuote.
(Kaikki tuotteet 5-12e) 


Seisomatyotä tekevänä jalkani ovat aina ihan kärsineen näköiset. Varsinkin kantapäät ovat kovat ja karheat. Sain ystävältäni Avonin jalka- ja käsivoiteen joululahjaksi ja löysin heti uudet lempparit! Avon Planet Spa African shea butter jalkarasva kosteuttaa kuivat jalat ja kyynerpäät hetkessä, ja se myös tuoksuu taivaalliselta! Sanoisin että kinuskin ja vaniljan sekoitukselta olematta kuitenkaan ällö. Saman sarjan käsivoide on myös tosi hyvää, ja sitä on kiva laittaa kun se tuoksuu niin hyvältä:) 
Blistex Conditioning lip balm on paras huulirasva ikinä!
(Avonin tuotteet varmaan n. 5e kappale (?) ja Blistex 2e) 


Hajuvedet eivät ole varsinaisesti ihonhoitotuotteita, mutta esittelen lempituoksuni kuitenkin. Kaikkein lempparein on ollut jo pitkään Burberryn The Beat ja noin vuoden ajan olen suihkinut myös Viktor&Rolfin Flower Bomb -tuoksua. Tuoksut ovat mielestäni makeita, mutta eivät mausteisia, ja siksi jollakin tavalla raikkaita. Herkullinen olisi varmaan oikea sana. Yleensä kyllästyn tuoksuihin tosi nopeasti, mutta en näihin (ainakaan vielä).
(Burberry The Beat n.50e/ 50ml, Viktor&Rolf Flower Bomb n. 65e/ 30ml)


  All in together


Löytyykö samoja suosikkeja?

Mikä on sinun all time favourite tuotteesi?

2 kommenttia:

  1. Hello! Mulla on sun blogin lukeminen jostain syystä unohtunut, täytyy laittaa se mun blogiin ylös, että muistan! Tänne on tullut paljon kivoja juttuja. :)

    Ihania kosmetiikkajuttuja. Yks kosmetologi muuten suositteli että tolla Aqualan L:llä voi pestä myös meikit ihan tavalliseen tapaan. Kosteuttaa samalla ihanasti. Onnin kuivaa ihoa pesen Aqualan L:llä myös suihkussa. Toimii!

    VastaaPoista
  2. COCO: Kiitos <3

    Aqualan L on kyllä niin perustuote, että sitä ilman en tulisi enää toimeen! :D Ja täytyy kokeilla sitä myös kasvojen pesuun, ties vaikka hakkaisi ton Estee Lauderin naamanpesuaineen ihan 100-0 (ja on paaaljon halvempaa).

    VastaaPoista