perjantai 8. tammikuuta 2010

Päivä kuvina

Tänään oli tosi kiva päivä. Vaikka sinänsä mitään ihmeellistä ei tapahtunut, mulla oli hyvä fiilis aamusta alkaen. Kun heräsin, ulkona paistoi aurinko ja oli tosi kaunista. Aamulla jaksoin kirjoitella kalenteriini jopa tulevan "lukujärjestykseni" ja voi kamala mitä päiviä on tulossa! Pelkästään proseminaari-työssä on paljon tekemistä ja siihen päälle vielä fysiikan sivuaineen lämpöoppi sekä OKL:n pianotunnit ja puutyöt. Ja juu, tulevien luokaopettajien on todellakin pakko osata soittaa pianoa ja tehdä jotain teknisiä töitä (tuo nimike puutyöt on siis vanhentunut, mutta sitähän se käytännössä on..ja meikä kun just ja just erottaa ruuvimeisselin jakoavaimesta..).

Tämä on tosi noloa, mutta aloitin tuon musiikin kurssin kaksi vuotta sitten. Se on jäänyt riippumaan, kun en millään löytänyt motivaatiota opetella nuotteja kunnolla ja eihän siitä soittamisestakaan mitään tullut. Sama juttu puutöissä. Niin ja käsitöissä. Miksi ei niitäkin voisi vaan tenttiä. Lukisi jonkun teoriakirjan etu- ja takaperin ulkoa ja pääsisi hienosti läpi. Huoh. Samoja fiiliksiä ollut viimeksi autokoulussa kun teoriakokeesta sain täydet pisteet ja ajokokeen reputin.

Mutta asiaan. Kävin tänään mm. shoppailemassa ihanan ystäväni kanssa ja saunomassa piiitkästä aikaa. Tässä hieman kuvia:)


Ulkona oli täydellisen kaunista.


Tämän näköisenä lähdin shoppailemaan. Voi noita silmäpusseja :(


Veimme auton Anttilan parkkihalliin ja ekana kävimme ostamassa ystävälleni aurinkorasvaa ja aurinkokapseleita. Tämä yksi kun on lähdössä viikon päästä Thaimaaseen kolmeksi viikoksi!
Niin epistä!!


Olisin halunnut Aschanille kaffelle, mutta ystävälläni oli hirveä nälkä ja hän halusi Heselle:) Join siinä seuraksi kupin Hesen sumppia (no ihan hyvää se oikeasti oli)


Kaupungilta kotiuduttuani öljysimme keittiön tason. Massiivipuinen taso on kaunis, mutta sitä pitää muistaa öljyjä parin kuukauden välein että se myös pysyy kauniina:)

Ja sitten ostoksiin:



Löysin Ginasta ihanan topin (12.90e). Meleeratussa valkoisessa topissa on hieno kuva ja se näyttää päällä kivan löysältä ja rennolta. Ystäväni osti näitä kaksi. Sinne Thaimaaseen...(En siis ole kade tai mitään, soveltuuhan tuollainen toppi tänne Suomen talveenkin mainiosti toki)


Vero Modasta ostin farkkuleggarit ja huivin. Alkuperäiset hinnat olivat 29.90e ja 14.90 mutta nyt ne olivat 10e ja 5e. Koska kaikkia aletuotteita sai ottaa kolme kahden hinnalla, ystäväni otti myös huivin. Hän maksoi siitä 3e, joten periaatteessa maksoin näistä 12e ;)


En edes muista koska olisin viimeksi shoppaillut meikkejä! Anttilassa oli alennuksessa Maybellinen "joulupaketti", jossa on Lash Stiletto -ripsari sekä kajaali (10.40e). Stokkalta ostin Hydracolor huulirasvan (5.50e). Tykkään tuosta huulirasvasta, koska se antaa vaalean sävyn huulille
samalla kuin kosteuttaa. Hennesistä ostin monessa blogissa kehuttuja luomivärejä (3.90e/kpl), 
toivottavasti sopivat myös mulle!


Rankan shoppailupäivän päätteeksi maistui kunnon löylyt saunasiiderin kera. Kuorin koko kropan ja nautin savusaunan (löyly)tuoksusta...Ihanan rentouttava alku viikonlopulle. Pian alamme katsomaan Project Runway season nelosta ja syömme vähän herkkuja.


Hyvää perjantai-iltaa kaikille
Onkos teillä suunnitelmia viikonlopuksi?:)

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus :) Ja kivoja ostoksia! Onko hennesin luomivärit tosiaan hyviä? En ole koskaan kokeillut.. on vähän ennakkoajatuksia halvoista meikeistä, mutta jos kerran on kehuttu niin taidan taipua. Eipä ne paljon maksa :)

    VastaaPoista
  2. Tulin vastavierailulle blogiisi. :-)
    Olemme asuneet ensimmäisessä kuvassa näkyvän kirkon vieressä, muutimme sieltä aikamoisen monta vuotta sitten Helsinkiin. Siihen aikaan meillä oli vielä kolme kissaa.

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus :) Päätit sitten ostaa ton Lash Stileton, kerrohan sitten täällä mitä tykkäsit :)

    VastaaPoista
  4. Cherry: Kiitos <3
    Ainakin parissa kolmessa blogissa olen nähnyt kehuttavan H&M:n luomivärejä, mm. tässä Cavan meikkipostauksessa:

    http://charmingcava.blogspot.com/2010/01/halpismeikkien-ystava.html

    Cavalla on aina upea silmämeikki, joten uskalsin kokeilla :) Ja tosi halpojahan ne ovat.

    Tuuli: Eikä! Kiva tuuri! :) Tämä on kyllä tosi kiva asuinalue. Asuttiin ennen Portsassa, joka on myös ihana, mutta tää vie ehkä kuitenkin voiton.. Laitan tänään muuten postauksen, jossa on kuvia meidän iltakävelyltä, voi olla tuttuja maisemia:) Turussa on kerrankin kaunista, kun on pakkasta ja lunta.

    sips: Kiitos <3 Ja joo, ostin sen ja raportoin sitten kuvien kera mitä tykkäsin ;)

    VastaaPoista