maanantai 1. helmikuuta 2010

Upea asunto!

Katselen usein markkinoilla olevia asuntoja, vaikka ostaminen ei ihan vielä ole ajankohtaista. Parin-kolmen vuoden sisällä haluaisin kuitenkin muuttaa ihan omaan asuntoon. Vaikka vuokralla asuminen onkin ihanan huoletonta, olisi oma asunto pysyvämmän ja turvallisemman tuntuinen, sekä tietysti siitä voisi tehdä remontoimalla täysin oman näköisen. Sekään ei tietenkään ole haittapuoli, että lyhentäessään asuntolainaa ikään kuin laittaa rahaa pankkiin - vuokra-asunnosta kun ei jää käteen muuta kuin muistot.

Kyseinen asunto on Oikotien mukaan yksi Turun katsotuimpia, enkä ihmettele. En ole usein törmännyt vastaaviin. Sijainti keskustassa on varmasti monen mieleen, ja onhan tuo asunto suorastaan makea! Vaikka asunto sijaitsee wanhassa arvotalossa, se on tyyliltään nuorekas ja moderni. Mitä nyt huonekorkeus ja leveät ikkunalaudat henkivät mennyttä tunnelmaa. Voi nam. Pelkästään tuo savutammiparketti on niin kaunis, että voisin ihastella sitä tuntikausia... Vai mitä pidätte?
Neliöitä on 73 ja hintapyyntö 214 000e. Se on aika paljon noin pienestä asunnosta, mutta jos olisi rahaa niin ostaisin heti. Ei muuta kuin lottoamaan siis ensi viikonloppuna! :) Lisää tietoa asunnosta löytyypi täältä jos jotakuta kiinnostaa. Kuvat on myös lainattu oikotie.fi-sivustolta.

11 kommenttia:

 1. Aika kapeat huoneet, mutta jos haluaa "isona" kaupunkin asunnon, niin tuossa on potentiaalia : ) Itse harrastan vähintäänkin 4 huoneen talojen katselua maaseudulta : D

  VastaaPoista
 2. Saraseeni: Juu, eihän tuo hirveän iso ole. Jos ostettaisiin asunto niin kyllä siinä saisi 90-100m2 olla, koska kissoja on siunaantunut neljä ja jossain vaiheessa ehkä toivottavasti lapsiakin:) Tähän tämänhetkiseen 46m2 verrattuna tuo tietenkin olisi tilava ja ihan unelma kaikinpuolin! Ja aina voi tinkiä vähän neliöistä jos löytää jonkun TÄYDELLISEN :D

  VastaaPoista
 3. Oi ei, mun pitäis oikeesti muuttaa Turkuun, kun siellä on noin halvat hinnat, oikein itkettää! Täällä tuolla hinnalla ei saa edes peruskerrostalokaksiota.. Mutta joo, tuo on aivan ihana, ja muuttaisin anyday! :))

  VastaaPoista
 4. Aivan upean näköinen. Minullakin on jo pientä hinkua kiirehtiä ostamaan omaa asuntoa, mutta ei nyt ihan vielä. Mies haluaa että on edes vähän käsirahaa koossa. :) Haaveena olisi omakotitalo, mutta rivitalokin voisi mennä, kaksikerroksisena.

  VastaaPoista
 5. Mä kuvittelin hinnaksi jotain 300 000 plus miinus, kun on tuollainen arvoasunto. Kylppäri on tosi ihana, kaikkista paras! Auranlinnan koko talo on nätti. :) Ja hii, Charin pitää muuttaa Turkuun! :)

  VastaaPoista
 6. Me ostettiin vuosi sitten 60 neliötä että saisin oman työnurkkauksen, ja mahdutaan tuohon neliömäärään tosi hyvin! Lapsia sinne tosin tuskin saisi mahdutettua, mutta eipä niitä ole kyllä suunnitelmissakaan. :)

  VastaaPoista
 7. Char: Jep, ajattelinkin, että helsinkiläisen korvaan toi vähän päälle 200 000 ei varmaan kuulosta miltään kovalta hinnalta! ;) Siellä on hinnat kyllä NIIN eri tasoa, huhhuh!

  Laura: Mä myös haluisin tosi paljon jo ruveta suunnittelemaan ostoa, mutta poikaystävä jarruttelee ja hyvä niin:) Onpahan sitten aikaa miettiä millaisen tosissaan haluaa ja voisi sitä yrittää tietty vähän säästääkin...

  COCO: Mitä oon katsellut keskustan asuntoja, niin sellaiseen keskivertoasuntoon nähden hinta tuntui hirveeltä, tarkemmin ajatellen arvoasunto tossa kunnossa niin toi 214 000e ei ole paha.. Luulisi, että joku ostaisi aika pian.

  SaraStellar: Teillä on 14m2 enemmän kuin meillä, joten varmasti riittää kahdelle henkilölle hyvin! Mun mielestä toi nykyinenkin on ihan ok tällä hetkellä, ainoastaan kissoja varten voisi olla hiukan enemmän tilaa juoksennella:)

  VastaaPoista
 8. Olen täällä kateudesta vihreä kyllä :D jos ei olisi koko hitsin elämä, työ, ystävät ja perheet Helsingissä, niin Turku olisi kyllä mainio vaihtoehto! :)) Ehdotin poikaystävälle jossain vaiheessa Turkua vaihtelun vuoksi, niin saisin kuulemma muuttaa yksin :D

  VastaaPoista
 9. Ja joo, hinnat on aivan pilvissä.. :(

  VastaaPoista
 10. Char: Hitsin miehet! :D Onhan Helsinkin ihana, eloisa ja kaunis kaupunki täynnä mahdollisuuksia, mutta saa siitä huvista sitten maksaakin :/ Onneksi olen asunut aina Turussa niin en osaa kaivata minnekään muualle! :D

  VastaaPoista
 11. Voi että tämä on kyllä ihana blogi. Piti uudestaan tulla vielä perään. Miten tää on multa livahtanutkaan ohitse. Asunto on upea, senhän jo tiesitkin =) Ihania postauksia sulla täällä. Virkistävää!

  VastaaPoista