lauantai 2. tammikuuta 2010

Löytöretki kirppiksellä

Olin kolmen ystäväni kanssa tänään kirppiksellä, ja löysimme kaikki vaikka mitä! Eräs ystäväni osti lapsilleen leluja ja vaatteita, toinen löysi maailman suloisimmat juhlamekot (sopivasti pikkujoulukauden jälkeen) ja kolmas löysi ihanan "mallitakin" ja nahkaiset sandaalimaiset avokkaat. Mallitakiksi nimitämme takkia, joka on huolettoman näköinen, maastonvihreä, pepun päälle ulottuva takki. Sen pystyy kiristämään vyötäröltä nauhalla, ja se antaa vaikutelman siitä, että "heitin vaan jotain arkista päälleni ja näytän silti näin hiton hyvältä".

Seuraavaksi esittelen omat löytöni. Ehkä kaikkein tarpeellisin löytö oli H&M:n stretch-housut, jotka tuntuvat päällä legginseiltä, mutta sopivat muodollisempiinkin tilanteisiin ja esim. töihin. Minulla oli itseasiassa täysin samanlaiset housut mustana, mutta kulutin ne niin loppuun, että ne hajosivat päälleni. Lämmin neuletakki pääsee myös varmasti käyttöön näillä pakkasilla! Tässä hieman kuvia ostoksistani:


Kaunis Pilgrimin koru 5e


Housut 6.8e


Gina Tricotin ylilämmin neuletakki 5e


Pumppupullo saippualle ja hammasharjateline yht. 3e



Ostin cittarista piparminttuteetä, ja se on tajuttoman hyvää ja raikkaan makuista! 
Suosittelen lämpimästi kaikille teen ystäville!

.   .   .


Nyt alan kuntoilemaan hieman Nintendo Wiillä ja sen jälkeen katsellaan varmasti telkkua loppuilta. Huomenna kisut lähtevät isäni luokse hoitoon, koska aloitan lipaston hiomis- ja maalausoperaation. Märkä maalipinta ja kissat = ei hyvä. Kuvia luonnollisesti on tulossa kun projekti on valmis! :)


Hauskaa lauantai-iltaa kaikille! :)

5 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä! Alkaa niin hirmusti haluttamaan kirppareille, kun lukee ja katselee ihmisten kirppislöytöjä :)
    Pilgrimit maksaa oikeasti tosi paljon, joten oikeen aarteen löysit!

    Miten muuten on sen Wiin laita, tuleeko oikeasti hiki? Haluaisin kovasti kotiin sellaisen joskus tulevaisuudessa :)

    VastaaPoista
  2. Cherry: Joo, toi koru oli kyllä kiva löytö <3

    Ja kyllä Wiin kanssa saa hien pintaan jos vaan oikeesti jaksaa tehdä sillä!! Meillä on sellanen EA Sport Active -peli, ja se on oikeesti tosi rankka! Siinä sulla on oma personaltrainer ja se antaa palautetta miten teet. Mutta usein otan kevyemmin ja pyörittelen lannevannetta tai "steppaan" :) Suosittelen kyllä!!

    VastaaPoista
  3. Jos et ole tutustunut vielä Kauppahallin teepuotiin, niin tee se ihmeessä! :) mä sain joululahjaksi poikaystävältä kolmea eri "irtoteetä", jotka oli sieltä ostettu ja heti joulun jälkeen käytiin ostamassa vielä neljä lisää. Sieltä löytyy aromeja ja makuja vaikka kuinka. En muista sen paikan nimeä, mutta voin vielä tarkistella jostain.

    VastaaPoista
  4. niin eikä kalliitakaan ole! 3,20 tai jotain siihen suuntaan on 100g pussin hinta ;)

    VastaaPoista
  5. sisko: Kiitti vinkistä! Meen kyllä tsekkaamaan ton paikan heti seuraavalla kaupunkireissulla! Kauppahallissa tulee muutenkin käytyä liian harvoin, siellä on kaikkea ihanaa:)

    VastaaPoista