keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Tällaista tänään

Aamulla heräsin todella väsyneenä. Satoi vettä ja torkutin kelloa ainakin puoli tuntia. Nutikin tuli sitten kehräämään viereen, niin eihän siitä halunnut lähteä! Niin siinä sitten kävi, että myöhästyin fysiikan luennolta. Aiheena oli vääntömomentti ja liikemäärä, mikä ei varsinaisesti auttanut hereillä pysymisessä. Energiajuoma kului ekan tunnin aikana ja tauolla ostin vielä kahvin. Luennon jälkeen ajoin kotiin ja menin suoraan nukkumaan, ja nukuin vieläpä hyvin. Normaalia? :D Taidan olla immuuni kofeiinille.


Tämän näköisenä kömmin fysiikan laitokselle

Paita - H&M

Karvaliivi - JC
Vaippahousut - Zara
Saappaat - Janita (kirppis)
Huivi - kirppis
Rannekoru - GT



Kun heräsin päikkäreiltä, lähdin hoitamaan ipanoita. Käytiin pitserissa syömässä ja läksyjen teon jälkeen katseltiin piirrettyjä.


Tämän jälkeen kävin poikaystäväni kanssa vielä Biltemassa, Ikeassa ja Myllyssä. Myllyn Biancossa kuolasin eilisessä postauksessa esiteltyjä korollisia ylipolven saappaita ja olen 99% varma että käyn huomenna nappaamassa ne itselleni. Hinta on mielestäni kohtuullinen (69e) koska saappaat ovat todella näyttävät ja vieläpä hyvät jalassa. Sokoksen 3+1 -päiviltä meinasin jo ostaa Max Factorin uuden meikkivoiteen, mutta ajattelin vielä kysästä josko jollakin olisi suositella hyvää meikkivoidetta? Haluaisin saada tasaisen ja mattapintaisen ihon.

Näin siis meillä tänään:) Nyt katselen Maria! -showta ja sen jälkeen Suomen unelmien poikaystävän nettiteeveestä. Vieressä on iso kuppi Sole rooibos teetä, joka tuoksuu hunajalta ja vaniljalta. Maku on tosi herkullinen, suosittelen!

3 kommenttia:

  1. Käypä hakemassa Sokokselta näyte Lancomen Color Ideal-voiteesta. Jättää sopivan mattapeittävän mutta läpikuultavan pinnan, eikä aina tartte edes puuteroida päälle. Kokeilin alunperin näytettä, ja koukutuin/rakastuin/vakuutuin välittömästi. Tuosta on jo 2 vuotta, ja olen joutunut ostamaan kyseistä tuotetta vasta kahdesti, sillä yksi purkki kestää mulla vuoden verran, vaikka käytän sitä joka työpäivä. Eli hippasen vajaan 50 euron hintakaan ei kirpaise. Etkä ole ihan eka kenelle suosittelen :D

    VastaaPoista
  2. Puuterimainen mineraalimeikkivoide kannattaa testata ehdottomasti. Hitsi, kun mulla on pari itselleni liian vaaleaa testeriä, mutta asut niin kaukana.:/

    VastaaPoista
  3. SaraStellar: Käyn tänään hakemassa, kun menen muutenkin kaupungille, kiitos todella paljon vinkistä!

    MouMou: Minkä merkin tuo mineraalimeikkivoide on?:)

    VastaaPoista