lauantai 19. syyskuuta 2009

Fysiikkaa ja punaviiniä

Esittelen nyt erittäin vaihtoehtoisen tavan viettää lauantai-iltaa, meinaan punaviiniä nauttien ja mekaniikan tehtäviä laskien. Juu, ei tule tavaksi! Syy tähän tylsyyteen on siinä, että poikaystävä on kaverinsa polttareissa ja toisaalta fysiikan demot on pakko tehdä jossakin vaiheessa ennen maanantaita. Monesti olen jättänyt demot sunnuntaihin, jolloin krapulassa olen vääntänyt kohtuu simppeleitä tehtäviä monta tuntia...

Menen ensiviikolla sijaiseksi uskontopainotteiseen kouluun, ja täytyy myöntää, että jännittää hieman. Huulikoru pitänee repiä huomenna pois (on meinaan jämähtänyt aika tiukkaan kiinni, yritin ottaa pois kun kävin ko. koululla viime viikolla) ja suunnitella vähän maanantain tunteja. Onneksi maanantaina on vaan äikkää ja matikkaa, jotka ovat vahvimpia aineitani opettaa. Saan kirjat ja opettajanoppaat maanantai-aamuna, joten voi olla että tarvitsee soveltaa pikkasen :)

Nyt takaisin fysiikan pariin. Eikö ole muuten katu-uskottava MAOL? :D Se on poikaystäväni, joka valmistui juuri fysiikan laitokselta, omani ei ole ihan noin kulunut... Jostakin kumman syystä. Ja oma hieno laskinkin on häviämään jonnekin, nyt yritän pärjätä ns. lasten laskimella, jolla ei sitten hirveästi kuvaajia piirrelläkään, tylsää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti