perjantai 25. syyskuuta 2009

Still alive!


Tulin eilen kotiin aivan väsyneenä, mutta postin tuomat lehdet piristivät. Piristivät itseasiassa niin paljon, että luettuani Trendistä pari artikkelia, oli aivan valmis muutaman tunnin päikkäreille..:D Mutta olen lehtihullu, ja sängyn vieressä pitää aina olla pieni pino luettavaa, joten kolme lehteä oli kiva ylläri. Tosin illaksi oppilaat olivat järjestäneet minulle muuta luettavaa, koska minun piti tarkistaa teettämäni esitelmät perjantaihin mennessä. Esitelmän teon tarkoituksena oli harjoitella lähdemateriaalien käyttöä ja lähteiden oikeaa merkintätapaa, sekä tietysti esitelmän pitämistä.


Esitelmiä oli laidasta laitaan ja niitä oli kyllä kiva lukea ja kuunnella.


Tänään olin sijaisena viimistä päivää tällä erää, ja täytyy sanoa, että hieman haikea olo on. Oppilaiden kanssa löytyi helposti yhteinen sävel ja lapset ovat niin ihania ja aitoja! Monet sanoivat, että onko sun pakko lähteä ja itsekin siinä sitten melkein tippa linssissä myöntelin, että olisihan se kiva vielä nähdä. Sain myös opettajilta paljon positiivista palautetta, mikä on mulle tosi arvokasta, koska viime opetusharjoittelussa mulle osui sellainen opettaja, joka haukkui mut lähes maan rakoon ja meni jopa henkilökohtaisuuksiin. Jäi harjoittelusta aika huono fiilis ja olin jo vähällä lopettaa opettajaopinnot. Nyt tuli sellainen olo, että olin ihan pätevä opettaja ja miellyttävä kollega. Monet opettajatkin sanoivat, että toivottavasti tulet vielä uudestaan.

4 kommenttia:

 1. Tuommosta palautetta on sit ihana saada! Se antaa voimia eteenpäinja tulee tosiaan sellanen olo, että ei ole ihan tauno!! :)

  Hihi, hassuja nuo lasten esitelmät :))

  Ja naistenlehdet on rakkautta. Vapaailta lehtien ja naposteltavan kanssa = tykkään!

  VastaaPoista
 2. Mulle sattui myös yhteen harjotteluun hirveä ohjaava opettaja. Jos vaikka pidin kaksoistunnin, niin tuntien välillä se haukku mun tapaa opettaa, jäsennellä asioita taululle, käyttää piirtoheitintä, you name it.. Olin ihan kypsää kamaa sillon, ja suunnittelin tunteja välillä parikin päivää.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Cherry: Totta! Ja tuo auttaa kyllä jaksamaan ja jatkamaan opintoja ihan eri tavalla. Ehkä mustakin vielä joskus jopa tulee jotakin ;)

  SaraStellar: Toi on niin nöyryyttävää ja ala-arvoista siltä opettajalta! Tuttu juttu:(

  VastaaPoista