maanantai 28. syyskuuta 2009

MARIMEKKO: HOT & NOT BY ANNA

Päätin listata lempparini ja inhokkini myös Marimekolta. (Iittalan Hot & Not löytyy aiemmista postauksista)


Tässä ovat lempparini:

Marimekon toilettilaukut ovat ihan parhaita! Minulla oli Unikkokuosinen toilettilaukku, mutta myin sen kirpparilla kyllästyttyäni totaalisesti Unikkoon. Tällainen olisi siis hankintalistalla.


Sanna Annukan kuoseista pidän kovasti, mutta en voisi käyttää niitä sisustuksessa suurena pintana. Kuviot ovat melko levottomia ja ehkä sisustukseemme liian "kalevalaisia". Kuvassa näkyvän keittiöpyyhesetin saimme tuparilahjaksi, ja ne ovat olleet todella mieluisat.


Lumimarja on yksi kauneimmista kankaista, mitä olen nähnyt. Olohuoneessa meillä on verhona kuvassa näkyvä pinkki lumimarja. Syksyn myötä olen alkanut kaipailemaan hieman tummempia verhoja, mutta kesällä tämä toimi hyvin ja näytti raikkaalta!And not that hot...

Tämä retro-oksennus on eri muodoissaan kävellyt minua vastaan muutamasti kirppareilla. En pidä Kaivosta kuosinakaan, mutta nämä värit vetävät kyllä aika sanattomaksi. Krapulassa ei tällaisia kuvia pitäisi katsoa ollenkaan.


No se Unikko. En ole suuri kukkien ystävä, mutta Unikko lienee melko helposti lisääntyvä rikkaruoho. Ja siellä missä sitä on, sitä yleensä on paljon! Tämä saa aikaan pientä huonovointisuutta allekirjoittaneessa. Jos hame ja jakku on Unikkoa, pitääkö se laukku ja kännykän kuorikin vielä olla? Ihan oikeesti. Oma unikkoajat ovat ohi, ruskea Unikko roikkui pari vuotta kiilakehyksissä olohuoneen seinällä, mutta takaisin ei ole paluuta. Kuvan Unikkolaukku on sanalla sanoen törkeä.


Iloinen takki. En tiedä tarvitseeko tätä perustella sen enempää. Ei vaan iske. Muutamilla opettajilla olen tällaisen nähnyt ja kauhulla olen miettinyt, onko tämä tulevaisuudenkuvani. Toivottavasti säästyn Iloisen takin houkutukselta toimittuani opettajana pari vuosikymmentä.Kaikki kuvat www.marimekko.fi

2 kommenttia:

  1. Lumimarja on hirmu nätti. Miten onkin mennyt multa ihan ohi.. No en kyllä ole mikään Marimekko-fani, mutta jotkut tuotteet ja kuosit kyllä osuu ja uppoaa :)

    VastaaPoista
  2. Juu:) Ja Lumimarjaa löytyy monessa värissä, keväällä taidan ostaa vaaleavihreän lumimarjan ^^

    VastaaPoista