maanantai 28. syyskuuta 2009

Movie freak

Syksyn parhaisiin puoliin kuuluvat ehdottomasti monipuolinen tv-tarjonta sekä elokuvat. Kesällä ei tule käytyä paljoakaan leffassa, mutta tässä kuussa olen käynyt katsastamassa jo kaksi elokuvaa. Toinen oli Haarautuvan rakkauden talo ja toinen The ugly truth. Molemmat olivat hyviä ja erittäin viihdyttäviä leffoja. Elokuvateatteri on minulle täydellinen rentoutumispaikka. Se on kuin toinen maailma, paikka jonne voi mennä karkuun todellisuudelta. Elää ja hengittää jonkin toisen kuvitteellista todellisuutta hetken aikaan. Leffaevääksi valitsen lähes poikkeuksetta popparit ja kaksi siideriä. Poppareihin laitan vielä Finnkinoista löytyviä "mausteita" niin paljon, että yskin jauhoa pari minuuttia. Olen ostanut noita popparintuunaus mausteita kotiinkin.

En pidä leffalippuja kalliina. Ainakin itselleni leffakäynti on niin kokonaisvaltainen kokemus, että maksan siitä mielelläni saman verran kuin drinkistä baarissa, mikä tietysti on ihan kiva kokemus sekin joskus. Viime keväänä kävin monta kertaa viikossa leffassa, mikä ehkä herätti hieman kummastusta. Olin silloin masentunut ja todellisuuspakoinen, myönnetään. Liika on liikaa, mutta kyllä tänä syksynä pitää ainakin pari kertaa kuussa päästä leffaan. Katselin Finnkinon tarjontaa ja nämä on ainakin nähtävä:


Tyttö joka leikki tulella


Pihalla


Julie ja Julia


Saiturin joulu


Kuvat www.finnkino.fi


Onko sinulla jokin elokuva, minkä haluat ehdottamasti käydä katsomassa? :)


2 kommenttia:

  1. The ugly truthin minäkin kävin katsomassa ja tuon Haarautuvan rakkauden talon haluaisin kans käydä. Onko katsomisen arvoinen?:)

    VastaaPoista
  2. Mielestäni on! Todella hyvä kotimainen, hyvät näyttelijät (vaikkakin aina ne samat..:) ja hauska juoni! :)

    VastaaPoista