torstai 10. syyskuuta 2009

Plaah


Tänään on ollut kyllä niin väsy päivä ettei mitään rajaa. Mieli on ollut maassa, enkä oikeastaan tiedä edes miksi. Varmaan jotakin alitajuista stressiä koulusta, rahatilanteesta (=huono) ja tulevasta viikon sijaisuudesta 5-6 luokalla. En ole vielä koskaan ollut sijaisena. Harjottelussa tietysti olen opettanut, ja leirikoulussa ollut viikon apuopena, mutta ihan yksin en ole koskaan joutunut ottamaan vastuuta. Toisaalta ihan kivaa, toisaalta tosi jännittävää. Koulu johon menen, on todella pieni, ja luokkia on yhdistetty paljon. Esimerkiksi liikuntatunnilla on 1-4 luokkalaisia sekaisin, mikä vaatii paljon eriyttämistä. Ovathan ekaluokkalaisen motoriset taidot aivan eri luokkaa kuin yli 10-vuotiaan. No, huomenna menen käymään ko. koulussa, ja olen varmaan vähän viisaampi.

Kävin sauvakävelemässä Ruissalossa ja piristyin hiukan. Ruissalossa on todella kauniit maisemat ja aurinkokin paistoi tänään kauniisti. Aistittavissa oleva syksy kuitenkin sai mielen vähän haikeaksi. Syksykin on periaatteessa vielä ihan ok, mutta tietoisuus nurkan takana odottavasta talvesta ja kylmyydestä ei piristä hirveästi.

Kävin lenkin päätteeksi ostamassa ruokaa Valintatalosta, ja huomasin, että TRESemmen shampoot ja hoitsikat maksavat siellä vain 5.39e/kpl. Cittarissakin ko. putelit ovat melkein 9e/kpl. Ostin sitten kaksi jättipulloa, ja hinta ei tosiaan päätä huimannut. Jos ovat vielä hyviä, niin saatan vakavasti harkita vaihtavani Aussiet ja TIGIt näihin. Viikko sitten ostin TRESemmen jätti hiuslakan ja suihkutettavan lämpösuojan, ja ne ovat ainakin olleet tosi hyviä.


Shampoo ja hoitsikka hauraille ja kuiville hiuksille...

...ja lämpösuoja sekä ISO hiuslakka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti