tiistai 1. syyskuuta 2009

I <3 LUHTA HOME

Ostin kylppäriin vihdoinkin korin, jossa pullot pysyvät vähän paremmin järjestyksessä kuin pöydällä. Cittarissa tämä LUHTA HOMEn kori maksoi 11.90, suuremmat olivat hieman kalliimpia. Korin pohja on tasainen, joten putelit pysyvät helposti pystyssä.


Kirppikseltä löysin pari viikkoa sitten LUHTA HOMEn ihanat sohvatyynynpäälliset, jotka vaikuttivat todella vähän käytetyiltä, ja maksoivat vain 3e/kpl. Ostan tekstiilejä (verhot, pöytäliinat, tabletit) harvoin kirppikseltä, mutta nämä oli niin helppo heittää pesukoneeseen, että sorruin:) Hopean väriset tyynyt sopivat hyvin mustaan sohvaamme, jonka selkätyynyissä on vieläpä hieman hopeaa ruusukuviointia
.


Askartelin syksyn ensimmäisen päivän kunniaksi kranssin, jossa on oksia ja punaisia (teko)marjoja. Kranssin sisällä on kolme Iittalan kivituikkua, joiden värit sopivat hyvin syksyyn. Voi olla, että jossakin vaiheessa kranssi päätyy oveen.


Iittalan tuikut sävyissä kirkas, pomeranssi ja ruusuoliivi.

3 kommenttia:

 1. aivan ihana tuo kori! olen itsekin etsiskellyt pyöreitä, tarpeeksi jykeviä, koreja kylppäriin. täytyykin käydä katselemassa cittarissa, jos löytyisi :)

  sisustuksenne vaikuttaa ihanalta! tyylikästä, mutta lämpöistä :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihana kori!! Mä olen tässä vuoden aikana täysin hullaantunut tyylikkäisiin koreihin ja puisiin viinilaatikoihin, nyt ajattelinkin väsätä niistä viinilaatikoista yöpöydät :-) On sitten esiteltävää koulussa luokkakavereille ;D!

  VastaaPoista
 3. anonyymi: voi kiitos :) käy ihmeessä katsomassa, jos löytyy ja jos ei löydy niin varmaan kodin ykkösessä yms on :)

  Sofia: Me hankittiin viiniloota lehtikoriksi, mutta kisut tykkäs nukkua niin paljon siellä että laitettiin sinne tyyny ja nyt ne nukkuu siellä joka yö <3 ja päivisin kans:)

  VastaaPoista