perjantai 11. syyskuuta 2009

Anna haluaa...


Mulla on tosi huono rahatilanne tällä hetkellä, mutta olen luvannut itselleni, että heti kun voin ostaa jotain ei-niin-välttämätöntä, niin hemmottelen itseäni jollain kivalla sisustusjutulla. Kartiolaseja nyt varmaan tulee hankittua kun ne eivät niin hirveästi maksa, ja ovat tarpeellisia, koska meillä on mennyt paljon laseja rikki (milloin kisut ovat pudottaneet, milloin joku hieman huppelissa ollut anna on potkaissut lasin kumoon...). Kivituikkujakin saatan ostaa heräteostoksena, mutta nuo valaisimet ja lehtikori ovatkin sitten hieman suurempia investointeja.

Ostaessani designia lohduttaudun sillä, että voin nauttia siitä niin kauan kuin haluan, ja jos jostain syystä joskus kyllästyn siihen, saan sen myytyä helposti eteenpäin. Hemtexin verhoista voi kirpparilla pyytää 3e jos kehtaa, mutta Marimekko menee helposti kaupaksi huuto.netissä lähes OVH:n hinnalla (jos kangas on poistunut tuotannosta, voi siitä saada jopa voittoa).

Vaikka en mikään maailmanparantaja olekaan, on kivaa olla suosimatta ns. kertakäyttökulttuuria vaikka sitten vaan sisustuksessa. Jos olisi enemmän rahaa, voisin ostaa laadukkaampia vaatteitakin, usein tulee sorruttua H&M:n edulliseen neuletakkiin, joka näyttää nuhjuiselta jo muutaman pesun jälkeen. Ehkä sitten joskus, kun olen iso, rikas ja järkevä. (Joo, näkis vaan.)

6 kommenttia:

 1. Niin joo, kuvat: www.iittala.com, www.innojok.fi www.slideproduktions.com ja www.woodnotes.fi

  VastaaPoista
 2. mulle on verot kyllä semmonen ainut heikko kohta (ikea kalusteiden ja massavaatteiden ohella), että niiden on pakko olla marimekkoa! Saa heti semmosta jonkinasteista arvokkuutta sisustukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Joo, ihan totta!:) Nyt oon ihastunut myös Vallilaan..:)

  VastaaPoista
 4. Mua on himottanut jo niin pitkään tuo bourgie! Aina se on tyssännyt siihen etten tiedä minkä värisen valitsisin...En osaa päättää kirkkaan ja mustan välillä;) toivoton tapaus!;)

  VastaaPoista
 5. Joo se musta on ihana kans!! ja sopis niin hyvin meijän sisustukseen. Mutta toi kirkas tuo niin paljon valoa ja sopii kaikkialle niin oon kallistunut siihen:)

  VastaaPoista
 6. Sofia haluaa myös Bourgien! Joko ihan läpinäkyvänä tai sellaisena "ruskean läpinäkyvänä" :-) Tosin ihan perus läpinäkyvä sopisi paremmin nykyisen asunnon sisustukseen :>

  VastaaPoista