tiistai 8. syyskuuta 2009

Viikonloppua ja viikonalkua


Tänään on ollut tosi kiireinen päivä. Aamulla heräsin liian myöhään ja jouduin hurjastelemaan yliopistolle ja fysiikan laitoksella en löytänyt oikeaa luokkaa, siinä kun oli roomalaisia numeroita tyyliin XIVIIIXVIV :D No, ehdin onneksi kuitenkin ajoissa:) Neljältä mentiin pariksi tunniksi hoitamaan mun serkkuja, ja sen jälkeen suunnattiin shoppailemaan Ikeaan ja Kodin Ykköseen poikaystävän kanssa. Ostettiin kaikkea kivaa ja hyödyllistä syksylle. Kynttilät oli ehkä ainoa "ei-ihan-välttämätön-asia", mutta kun on syksy ja ne on ihania ja ja ja olivat vielä tarjouksessakin. Niitä lähtikin mukaan sitten aika reilusti. (Yllä olevassa kuvassa on muuten uusia Vaasan porkkanapaloja, jotka on superhyviä, ja niistä saa kätevästi tehtyä kolmioleipiä. Nam.)


Saatiin ex-tempore idea ostaa mini-viinipullo ja maissilastuja+salsaa onnistuneen shoppailupäivän kunniaksi. Miniviinipulloissa litrahinta on hurja, mutta ehkä ihan hyvä ettei ihan kokonaista pulloa tule kitattua:) Viinin juonnin ohessa katselimme telkkaria. Rankkaa.




Viikonlopun tunnelmia kuvina:


Jännää

Edustavana kuten aina

Smaiiiil

Todella huono kuva viikonlopun asusta, mutta sanotaanko vaikka näin, että juomapuoleen tuli kestityttyä sen verran paljon, että kuvien ottaminen ikäänkuin unohtui. Muutaman nappasin ja nekin ovat juuri näin laadukkaita..Huoh.

1 kommentti: