tiistai 15. syyskuuta 2009

Enkeliseinä makuuhuoneeseen


Mainitsin aiemmassa postauksessa, että suunnitteilla on ns. enkeliseinä makuuhuoneeseen. Nyt valotan tätä projektia hieman. Eli: sain äidiltäni kipsienkeleitä PALJON. Äiti on keräillyt niitä joskus, ja muistan, että lapsuudenkodissani niitä oli eräs seinä täynnä. Kultaiset enkulit sopivat hieman "vanhanaikaiseen" sisustukseemme silloin hyvin, mutta moderniin kotiimme niitä on vaikea yhdistää. En kuitenkaan viitsisi viedä enkeleitä laatikossa takaisin vintille pölyttymään, joten päätin hieman tuunata niitä. Meinaan spray-maalata enkelit valkoiseksi ja kiinnittää ne jonkinlaiseen alustaan. Enkelit muodostavat siis eräänlaisen kolmiulotteisen taulun, joka on kokonaan valkoinen.

Kaikki enkelit eivät toki päädy tauluun, ajattelin kiinnittää siihen noin 12-15 enkeliä. Enkeleitä on pahvilaatikollinen, eli arviolta noin 50 kpl. Etsin taulua varten mahdollisimman erilaisia ja erikokoisia enkeleitä. Itse rakastan kaikkea enkeleihin liittyvää (minkä voi ehkä arvata myös blogin nimestä;) ja olen jopa harkinnut, että jossain vaiheessa ottaisin pienet enkelin siivet tatuointina.


Huomenna yritän saada aloitettua enkeleiden maalausoperaation ja tarkoituksena olisi sprayata myös muutamia muita juttuja. Ikean Malm-lipasto kotiutui tänään meille ja vaihdoimme Marimekon kesäiset Kaiku-verhot paksuihin valkoisiin pimennysverhoihin (Kuvassa). Karsin oikeastaan kaikki vanhat sisustusesineet makkarista pois, että voin aloittaa sisustamisen "puhtaalta pöydältä". Nyt näyttää vielä tosi autiolta ja vähän kolkoltakin, mutta pieniä väripilkkuja on tulossa, ja myös ruskeaa ja beigeä hieman pehmentämään kokonaisilmettä:)

Ei muuten ole Ikean kalusteiden kokoaminen mitään ihan kevyttä hommaa, poikaystiltä meni 2h koota lipasto, ja itse en olisi kyseiseen hommaan edes ruvennut. Pelkkiä ruuveja oli varmasti 100 erilaista! No, niinhän Ikea toimii, mutta silti jaksaa tollaset insinööritasoiset palapelit aina ihmetyttää :D

2 kommenttia:

  1. Mahtava idea! Taulusta tulee varmasti upea!:) Itsellä on pitänyt jo kauan aikaa sprayata kultaiset peilin kehykset valkoisiksi (esittelin tämän suunnitelman blogissanikin), mutta se on jäänyt toteuttamatta siitä syystä etten ole keksinyt paikkaa sprayaukseen! Sisällä se sotkee paikat ja ulkoa se on niin vaikea kantaa takaisin sisälle kuivumaan sotkematta maalipintaa? Blondi mikä blondi, minä siis;)
    Kerro ihmeessä jos keksit jonkun hyvän ratkaisun!:)

    VastaaPoista
  2. Toi on muuten hyvä pointti :D en oo edes miettinyt..varmaan jonkun alustan päällä kannetaan ulos ja sisälle..hmmm..kerron mihin päädyin! :)

    VastaaPoista