tiistai 29. syyskuuta 2009

Keittiö

En ole kova laittamaan ruokaa, mutta arvostan toimivaa keittiötä ja laadukkaita kodinkoneita. Silloin kun meillä oli keittiönä kokonainen huone, en lähes koskaan hengannut siellä, joten avokeittiö sopii meille hyvin. Keittiön värimaailma on melko hillitty, valkoista, harmaata ja taso tummaa puuta. Mausteena on hieman punaista, kerään meinaan OBH Nordican Chilli -sarjan laitteita:)

Tässä muutamia kuvia minikeittiöstämme:


7 kommenttia:

 1. Ihana keittiö! :) Taitaa olla juuri remontoitu? Oletteko itse ostaneet nuo kodinkoneet?

  VastaaPoista
 2. Nanna: Kiitos:)

  Itseasiassa vuokrakämppä on kyseessä (oon varmaan maininnut jossain tyyliin ekassa sisustuspostauksessa joskus, ois tietty voinut kirjottaa tähänkin:D) joten koneet ovat olleet valmiina. Koko kämppä vessaa lukuun ottamatta oli rempattu vuosi aikaisemmin kuin muutimme, joten kävi hyvä tuuri! Tietysti vuokra on sitten hieman korkeampi, kuin remppaamattomassa, mutta "pienestä luksuksesta" sen maksaa ihan mielellään ja tämä kämppä on niin meidän näköinen! :)

  VastaaPoista
 3. tosi kiva ja näppärän olonen keittiö :)

  VastaaPoista
 4. Maija Elina ja sups: Kiitos:) ja näppärä on kyllä kun kaikki toimii! (kerrankin:D)

  VastaaPoista
 5. Mä niin tahtoisin myös avokeittiön, ei siellä keittiössä tuu oleiltua muuten vaan kumminkaan. Tosi hyvän näkösesti rempattu, kyllä kävi tuuri teillä :)

  VastaaPoista
 6. amf8: Kiitos! :) Voin kyllä suositella avokeittiötä, eikä ainakaan itseäni häiritse että keittiö näkyy olohuoneeseen!:)

  VastaaPoista