torstai 17. syyskuuta 2009

Welcome UGGs

Tilasin vihdoinkin netistä kauan haaveilemani UGGit ja väriksi valitsin hiekan. Harmaat Cardyt haluaisin jossakin vaiheessa myös. Ostin UGGini ebaysta (uusina) ja postikuluineen hinta oli 98e. Ei paha mielestäni. Tietysti tullimaksut ovat mahdollinen lisä vielä hintaan. Aleksi13:ssa lyhytvartisten UGGien hinta oli 199e! Kuka ostaa kaupasta UGGit, kun netistä saa niin paljon edullisemmin? Tilasin edellispäivänä myös 90 paria piilareita netistä, ja nekin ovat puolet halvemmat kuin optikkoliikkeissä. Myös kalliit meikit ja hiustuotteet kuten valokynät ja TIGIt tilaan nettikaupasta. Järkevää säästöä "välttämättömiin" menoihin ;)


Nyt jään odotelemaan ihanan pehmoisia ja lämpimiä UGGeja syksyn viimojen ja talven pakkasten varalle. Kunpa ne tulisivat pian! :)

6 kommenttia:

 1. Mä tilasin uudet uggit myös eilen netistä!:D Suklaanväriset pitkävartiset on himottanut jo kauan, ja ennestään löytyy jo parit hiekan väriset... ne on vaan niin parhaat kengät tälläselle palelijalle, jolla on aina varpaat jäässä!;)

  VastaaPoista
 2. Mä meinasin ehdottaa sulle että tehdään yhteistilaus Asokselta. Mut unohdin. Mä en vielä tiedä, että tilaanko EMUT vai UGGsit. Ja mikä malli...ne missä on napit sivuissa houkuttais. Tuo kuvan Ellen? uggit näyttää ihanilta. Jos olis pieni jalka, ni Turussa olisi ollut lasten EMUT 29 euroa yhdessä lasten liikkeessä. koko 36... niin sitten niin. :)

  VastaaPoista
 3. Oh Coco, sun pitäis ostaa ne mulle. On niin pieni jalka, että 36sen EMUt on hieman liian isot..!

  VastaaPoista
 4. Siellä on vielä jäljellä vaalean punaiset?!tittiddii! ^^

  VastaaPoista
 5. Coco: Voi hitsi, niin muuten voiskin tehdä joskus! Niin sais postarit puokkiin:)

  VastaaPoista
 6. Jen: Ne suklaanruskeat oli mun toinen vaihtoehto..haluan varmaan nekin jossain vaiheessa! :D

  VastaaPoista