maanantai 31. elokuuta 2009

Minkä väriset UGGit ottaisin?

Olen päättänyt, että tänä talvena jalkani eivät palele. Minua on jo kauan houkuttanut UGGit, mutta hinta on aika muhkea. Nyt löysin nettikaupan, jossa UGGit näyttäisivät olevan postikuluineen n.110e. Lyhytvartiset saa vielä edullisemmin, mutta pitkän harkinnan jälkeen olen päätynyt pitkiin. Toivottavasti pitkät eivät sitten ole liian kuumat...

Nyt ongelmana on enää väri. Aluksi olin ehdottomasti mustien kannalla, se kun on värinä niin helppo. Nyt en halua enää mustia, vaan hiekanväriset houkuttaisivat. Minun käytössäni ne olisivat aika pian kuitenkin likasen ruskeanmustat, joten tällä hetkellä "järkevin" väri olisi varmasti suklaanruskea. Hmmm...vaikeeta :D

Minkä väriset UGGit sinä ottaisit?

9 kommenttia:

 1. Riippuu niin kovin siitä laukusta ja takista minkä kanssa kenkiä käyttää.. Itse ottaisin varmaankin tummanruskeat. Musta Uggien malli ei sinänsä ole kaunis, mutta ne tunnistaa Uggeiksi parhaiten juuri ruskean sävyissä. Jotenkin tuo nahka&turkis-ajatus näyttää luonnollisimmalta niin, ja ovat jotenkin lämpimämmän näköisetkin :D

  VastaaPoista
 2. Jos UGGien hinta kirpaisee, suosittelen esim. Asos.comista EMUja, minulla on kahdet, yhdet lyhytvartiset ja toisen lyhyemmät, ja I love them :) Laadukkaat mutta hinta ei ole yhtä kova! Pitkävartiset on suklaanruskeat ja todella käytännölliset. Lyhytvartisemmat ovat beiget/hiekanväriset, mutta eivät kumma kyllä ole likaantuneet juurikaan :O vaikka viime talvena niissä töpöttelin ahkerasti :D Onnea shoppailuprojektille :) ovat varmaan ihanat mitkä ikinä päätätkin ottaa!

  VastaaPoista
 3. SaraSellat ja Char: Kiitos kommenteista!

  Nyt mua alko jotenkin houkuttaa noi pähkinänruskeatkin! :D äääh...

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä noi tummemmat beiget on ihanat! :) Mäkin haaveilin uggeista, mut tilasin sit emut, kun halvalla sain ja vielä omaa kokoa (eli lastenkokoa, lol!) Mistä nettikaupasta katselit noita?

  VastaaPoista
 5. Tilaappa emut :) ! ne on sirommat, niissä on paksumpi pohja ja kestää myös paremmin. Uggit on vanha ja kulunut juttu !

  -M-

  VastaaPoista
 6. Mun suosikkini ois kyllä noi konjakin ruskeat,mutta ymmärrän kyllä viehtymyksen vaaleisiin:)mustat-nou, mustia pitkävartisia kenkiä on ihan saapikkaina niin hienoja, että se väri varattakoon niille!

  la nähdään muru;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Täytyypä ottaa selvää noista emuista kun niin moni on kokeillut ja hyväksi havainnut:)

  Noista nettikaupoista katsoin UGGeja:

  http://www.uggstopsale.com.au/special_offers.aspx

  http://uggbootsmadeinaustralia.com.au

  VastaaPoista
 8. ja anonyymi: kiva kun kommentoit, see ya lauantaina raksupuksu <3<3

  VastaaPoista
 9. tälläne angels can fly B L O G I ! ihan sika hyvä tää blogi rakastuin heti ja nyt on pakko käydä koko ajan kyttäämässä täällä ;) näin btw mistä löytäisi mustat lyhyt vartiset uggit kokoa 36 o: naisille kuitenkin :)

  VastaaPoista