keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Tuholaiset...

Yöllä oli tapahtunut jotakin outoa. Kun heräsin, vastassa oli tällaiset näyt:



Kissat olivat siis ilmeisesti leikkineet ja tehneet tuhojaan koko yön. Hauskaa. Koristehiekka lentää nyt roskikseen, eikä noista vessapapereistakaan taida olla enää hirveästi hyötyä. Pörrin sain kiinni jopa itse teosta, kun hän pienellä tassullaan kaapi koristehiekkaa viattoman näköisenä:) En tietenkään ollut oikeasti vihainen pikkuisille. Eiväthän he tiedä mitä saa tehdä ja mitä ei, ennen kuin kokeilevat.

Ostin muuten viime viikolla tällaisen uuden muumimukin, eikö ole kiva:


Hosuli on jotenkin tosi symppis. Tästä tulee varmasti uusi lemppari aamuteemuki! Sain tänään postissa muuten Olivian tilaajalahjan. En tilannut Oliviaa onneksi tilaajalahjan takia, sillä olisin voinut hieman pettyä. Lahjana oli Tiia Vanhatapion 120 euron arvoinen Mamie-iltalaukku. Sen kummempia analysoimatta, en usko että kukaan maksaisi tuosta oikeasti yli kahtakymppiä. Tai ainahan voin kokeilla ja laittaa Huuto.nettiin ;)


Pörrikin ihmettelee pientä, ryppyistä ja erikoisen muotoista laukkua.

Kävimme tänään katsomassa Liisa Ihmemaassa. Oli kyllä aivan katsomisen arvoinen leffa, vaikka itselläni silmät tuntuvat jotenkin väsyvän 3D-näytöksissä. Leffa ei ollut visuaalisesti niin kiehtova kuin Avatar, mutta ihana silti. Huomenna olen menossa ystäväni kanssa katsomaan vihdoin ja viimein elokuvan Ystävänpäivä. Nopeasti laskettuna parin viikon sisällä olen käynyt siis katsomassa neljä leffaa. Olen leffafriikki, myönnetään, ja välillä on kausia, kun voisin asua elokuvateatterissa ja syödä pelkkiä poppareita. Nyt taitaa olla putki päällä. Ja mitä kaikkia kiinnostavia leffoja onkaan tulossa...

Nappasin pari kuvaa itsestäni ennen kuin lähdin leffaan. Ihanaa, kun on taas luonnonvaloa, oma naamani näyttää niin väsyneeltä keinovalossa, ja silmäpussit ja tummat silmänaluset oikein korostuvat huonossa valossa. Kuvaa on kylläkin muokattu photarilla vielä jälkikäteen (esim. värit).



Sellaista tänään. Kivaa keskiviikko-iltaa kaikille, mä menen nyt katsomaan Maria!-showta.

9 kommenttia:

  1. Huuto.netissä onkin noita jo ihan "muutama"!:)

    VastaaPoista
  2. kuvassa laukku näyttää musta ihan kivalta, mutta tiedä sitten miltä oikeasti...

    tietty jos kaikki olivian tilaajat on saanu samanlaisen, niin laukku voi "pikkasen" menettää hohtoaan.

    VastaaPoista
  3. MouMou: Ai jaa, no sit niistä tuskin saa paria euroa enempää...:D

    Anonyymi: Itseasiassa se näyttää noissa kuvissa ihmeen hyvältä, livenä tosi pieni, vähän huonosti ommellun näköinen ja ihan lötkö. Meikkipussina voisin ehkä käyttää, mutta en tiedä onko se siihenkään tarkoitukseen ihan paras..

    Ja menettäähän toi laukku tosiaan hohtoaan kun se on tilaajalahja..

    VastaaPoista
  4. Vitsi ku oot taas niin kaunis! No varmaan ihan joka päivä :)

    VastaaPoista
  5. Cherry: Pyh, niitä harvoja kuvia kun on onnistunut:) toiv. kukaan ei huomaa mun ekoja ryppyjä silmissä..voi apua..

    VastaaPoista
  6. No kiva, mulle on tulossa toi laukku kans. Nyt jo melkein toivoo että koko tilaus meni mönkään.. Aika ruma. Kai se meikkipussiksi voi soveltua.. On toi kyl kieltämättä nätimmän näköinen kuin se Ellen hopean värinen.. Siihen menikin sukkapuikot säilytykseen.xD Eikai ton kyljessä lue "Olivia" niinku sen Ellen laukun, kiva kun näkyy kilometrin päähän et on joku tilaajalahja..

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Joo,ei tota kauniiksi voi sanoa hyvällä tahdollakaan ja kaikkea muuta kuin 120e arvoisen näköinen. H&M:stä saa nätimpiä kympillä.. Kai toi on joku jäännöserä, minkä Olivia on ostanut edullisesti Tiia Vanhatapiolta tai jotain :D Ja se ELLE-laukku on aika törkeä. Voisin ehkä käyttää sitä penaalina :D

    VastaaPoista
  8. Cherry: Hyvä vaan jos ei näy kuvassa! :D olen kyllä bongannut jo pari, murrrrr...

    VastaaPoista