keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Isin tyttö

Tälle päivälle ei ollut mitään kummenpaa ohjelmaa, mitä nyt piti toimistolta hakea vähän matskuja ja työpaidat seuraavaa työkeikkaa varten. Minut voi bongata tällä kertaa Jyväskylästä Rakentaminen & Talotekniikka -messuilta tulevana viikonloppuna. Vaikka messujen nimi kuulostaa tylsältä, uskon, että siellä on tällaiselle sisustusfriikillekin jotakin katseltavaa (tai toivon ainakin:). Esimerkiksi K-raudassa saan aikani kulumaan hyvin kun Janne jättää mut parkkiin tapetti- ja valaisinosastolle sillä aikaa kun itse käy katselemassa jotakin tylsiä miesjuttuja :D

Soittelin isille aamulla, että josko hän lähtisi kiertelemään kanssani Skanssiin kun Jannen oli pakko tehdä töitä koko päivä. Vietän isin kanssa muutenkin aikaa paljon, koska olen pienestä asti ollut ns. isin tyttö ja 10-vuotiaana vanhempieni erotessa jäin asumaan omasta tahdostani isin luokse. Niin joo, tähän väliin on pakko sanoa, että pitäsi varmaan käyttää tämän ikäisenä isistä sanaa isä, mutta en vaan osaa! Ja isi on mulle enemmän jo erisnimi kuin ns. nimitys vanhemmasta.  Shoppailun jälkeen isi tuli meille vielä syömään tekemääni nakkikeittoa.

No mutta. Tässä selostusta kera kuvien:

Hmmm.. mietin kauan kehtaanko kertoa mitä söin aamiaseksi, mutta menköön. Tykkään ihan hirveästi vauvan velleistä ja tällä kertaa vedin päärynän makuista ensivelliä :D On muuten oikeasti hyvää eikä töki läheskään niin paljon kuin kaurapuuro! Sellaista jauhetta sekoitetaan veteen ja nautitaan. Dani sai tietysti nuolla kepon kun hänkin tykkää vellistä ja on Annan vauwa<3

Isi keittää maailman parasta kahvia, joten menin litkimään kupposen sitä. Oikeanpuoleisessa kuvassa on joskus kaaauan sitten isänpäivälahjaksi antamani Me to You -nalle.

Kimi on isin karvakaveri ja ollut hänellä nyt noin kolme kuukautta. Kimi tuli isille ystävältäni, joka ei voinut pitää enää kissaa. Oikealla minä irvistelemässä yo-kuvassa:)

Olemme molemmat dekkarihulluja ja yhtä huonomuistisia, joten isi on hankkinut monia pokkareita itselleen sen sijaan, että lainaisi kirjastosta. (plus että kirjastosta on kaikki hyvät dekkarit lähes aina lainassa)
. Saan kätevästi lainattua niitä sitten isiltä, eikä tarvitse miettiä myöhästymismaksuja.
Luin lähes kaikki Reijo Mäet viime kesänä. Uutta kirjaa odotellessa...

Skanssissa kaffella (taas) ja jätskillä.

Biancosta tarttui jotakin mukaan...

Meinaan tällaiset peruskorkkarit! Kirppikseltä ostamani mustat korkkarit vetelevät viimeisiään, joten nyt on sitten kesäksi tuliterät korot :) Hinta oli 39e, mutta Skanssin alekortilla sai -20%. hinnasta.
Vähän päälle 30e näistä siis maksoin, ei paha!


Lähden huomenna sinne Jyväskylään, joten en tiedä pystynkö postailemaan viikonlopun aikana. Viimeistään sunnuntaina siis nähdään! :)

14 kommenttia:

 1. En minäkään osaa sanoa iskää isäksi. Se on iskä, aina kun mä puhun siitä jotain. :D joskus kun miehen kaa puhutaa jotain ja hän käyttää etunimeä, niin hetken aikaa on silleen "ai kuka?! niin, sä meinaat iskää" :D.

  VastaaPoista
 2. Miekin oon isin tyttö, enkä tosiaankaan iskää osais sanoa isäksi :D Meillä äitiä kutsutaan mammaksi ja mun mielestä mamma on hänen nimensä niin tosi hankalaa välilä kun yrittää kirjtotaa asiallisesti "äiti" :D

  VastaaPoista
 3. Voi olipas hirmu piristävä postaus :) En edes tiedä miksi, mutta sai kyllä hyvälle tuulelle :) Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 4. Isin tyttöjähän tässä kaikki, itekin saanut kuulla samasta asiasta. Isin vielä ollessa elossa oli vaikeaa esim. kaupassa kun olis pitänyt huutaa isi, mut ku olin lähes 50 vee....

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta, että teillä on isin kanssa noin lämpimät välit. Ei mullakaan kylmät välit ole, mutta vanhemmat ei oo koskaan ollu kovin läheisiä. Suuri ikäero jotenkin kai välissä.. siis jos vanhemmat ois nuoremmat niin ne ois kai paremmin perillä nykypäivän asioista ja lähempänä myös lapsiaan. Tai sit se on vaan luonnekysymys :)

  Ehkä ihan pakko maistaa tota velliä, jos sitä kerran joku noinkin vanha syö :D

  VastaaPoista
 6. Mulla on kaks noita Seppo Jokisen kirjaa, ja toisen niistä oon lukenu, "Viha on paha vieras" ja tykkäsin siitä kyllä. Taisi olla ensimmäinen hyvä suomalainen dekkari :)

  VastaaPoista
 7. Laura: Hih, totta!! :D

  amf8: Ihana tuo mamma sana äidille:) Mun mamma asui meidän naapurissa niin se oli mulle melkeinpä toinen äiti (tai ehkä enemmänkin kun oma äiti asui yli 500km päässä)

  Jenni: ihana kuulla! Paljon kiitoksia kivasta kommentistasi! <3

  Teecoo: Mee tooooo :) kiitos!

  Päivi: Ihanaa kun kommasit! <3 tiedän et oot isin tyttö myös <3

  Cherry: Mun isä on 52-vuotias ja aina ihan "messissä" nykyajan jutuista kun kattoo telkkua paljon ja kuuntelee radiota:D Oltiin autossa kun isi sano et ai tämä on tämä lady gaga. olin ihan et "jooooo miten tiesit" :D ja kun ostin UGGit niin isi oli ihan että hyvä että ostit ne uksit tänä talvena kun on niin kylmä :D

  maista ihmeessä tota velliä, on oikeesti HIUKAN hyvää!!

  sups: Joo, Mäen ja Jokisen dekkarit on kyllä huippuja! Itse tykkään ehkä hieman enemmän vielä Mäestä kun ne kirjan tapahtumat tapahtuu Turussa ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kengät!! ja musta on sulosta että oot tollai isin tyttö ja vietätte aikaa yhdessä. Vanhempaan voi (tai pitäis voida) aina luottaa ja sen olla pysyvin ja varmin tuki ja turva elämässä. Kivaa vaan jos tulee noin hyvin juttuun.
  bella

  VastaaPoista
 9. Ui nuo kengät näyttää sikasöpöiltä!

  VastaaPoista
 10. Nuo kengät on ihanan malliset! Jotenkin...sulavalinjaiset! 8) Ai hitsi kun mäkin tarvitsisin kunnolliset mustat peruskorkkarit!

  VastaaPoista
 11. Zionnah: Kiitos! Biancoon mars! :D
  Nuo on kyllä tosi naiselliset! Ja kiiltävä pinta antaa jotenkin lisää seksikkyyttä :) Arkikenkinä noita tuskin tulen käyttämään, mutta juhliin tosi nam.

  Emma: Kiitos! <3

  VastaaPoista