perjantai 12. maaliskuuta 2010

Rentouttavaa viikonloppua!

Meidän viikonloppuun kuuluu rentoutumista ja töiden/koulujuttujen tekemistä sopivassa suhteessa. Maanantaista alkaen aion raahautua joka päivä yliopistolle kirjoittamaan prosemmaa, koska en kerta kaikkiaan pysty kotona keskittymään siihen sen vaatimalla tavalla.

Tänään olen mm. kuskannut yhden Dewin kissan eläinlääkäristä kotiin, tehnyt ruokaa pitkän kaavan kautta (perunamuusinkin valmistin ihan perunoista, enkä sellaisesta kivasta jauheesta), siivoillut kämppää ja harmitellut taloyhtiön pesukoneen rikkoutumista. Niin joo, ja löysin kirppikseltä ehkä maailman täydellisimmät konjakinväriset saappaat sekä aidon nahkavyön! Täytyypä esitellä ne joku päivä. Lisäilen huuto.nettiin viikonloppuna myös paljon tavaraa, mutta siitä lisää myöhemmin! ;)

Olimme eilen katsomassa ystäväpariskunnan kanssa leffan A Single Man. Pelkäsin jo, että kyseinen filmi olisi hieman liian taide-elokuva omaan makuuni, mutta huoli oli turha. Aivan loistava leffa! 60-luvun tunnelma oli vangittu leffaan aika täydellisesti. Jos tykkää pelkästään aivottomasta jenkkiviihteestä, kannattaa tämä jättää suosiolla väliin.

Samaan hengenvetoon on pakko suositella kotimaista leffaa Kohtaamisia, jonka kävin katsomassa Jyväskylässä viime viikonloppuna. Tykkäsin älyttömästi, eikä kyyneleiltäkään vältytty. Uskon, että jokainen pystyy samaistumaan johonkin elokuvan henkilöön.


Päivän ateria koostui itsetehdystä perunamuusista, leiviteyistä broilerpihveistä sekä salaatista.Illalla rentouduttiin herkuttelemalla punkkua ja irtokarkkeja ja katsomalla ihana elokuva Julie&Julia.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kiitos leffasuosituksista :) Meinasin tulla kysymään sulta, että voisitko tehdä postauksen OKL:n hakuprosessistasi ja myös siellä opiskelusta, mut huomasinkin, että se on tuolla upcoming-listallasi. :) Aion itse myös hakea OKL:ään - ja päästä sinne ennemmin tai myöhemmin, heh.
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Äh, se on jo liian kauan ollut up coming -listalla. Teen sen tänään! Joten tänään tai huomenna on tulossa, lupaan! :)

    VastaaPoista