sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Sunnuntain viettoa..

En mä tänään mihinkään kirppiksille jaksanutkaan lähteä, ulkona oli niin masentava ilma, ettei olisi tehnyt mieli nousta sängystä lainkaan. Tein hieman koulujuttuja, tsekkasin ensi viikonlopun työajat ja varmistin että hotelliyö on varattuna. Janne ei vieläkään saanut järkkäristä laitettua kuvia koneelle, joten enpä pystynyt niitäkään laittamaan facebookkiin tai tänne blogiin. Haluaisin ajatella positiivisesti, että kevättä kohti mennään, mutta ihan oikeasti toi ilma! Ei paljon naurata. Kunnon lumimyräkkää on pukannut ainakin täällä Turussa.

Otin vähän kuvia, tässäpä muutama otos tältä päivältä:
Aamutakissa olen hengaillut koko päivän. Nyt katselen kuorosotaa ja illalla ajattelin makoilla piikkimaton päällä ja laittaa kasvonaamion, jos vaikka hieman piristäisi tätä olotilaa..


Niin joo, osallistuin yliopistolla verkkokurssille, eli kaikki tapaamiset ovat netissä, tarkemmin sanottuna Moodlessa. Osallistujia on mm. Turun, Helsingin ja Lapin yliopistoista. Tuntuu hassulta tehdä koulujuttuja netissä, vähän kuin jossakin facebookissa tai blogissa juttelisi opiskelukavereiden kanssa, kun kaikilla on tuollainen profiilikuvakin.


Mukavaa sunnuntain jatkoa! 
Onneksi telkkarista tulee sentään kaikkea kivaa tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti