maanantai 1. maaliskuuta 2010

Harmaata päivää vaan

Tänään on ollut kyllä niin hirveä loska-p*ska-räntäkeli että oksat pois! Arvasin, että kun niin kauniit valkoiset lumikinokset päättävät sulaa, siitä seuraa lähes tulva ja tänään se sitten tapahtui.

Päätin lähteä kirppikselle katsomaan tavaroita ja piristymään vähän ja sain vieläpä seuraa parhaasta ystävästäni. Jotain kivaa ankeuden keskellä siis. Löysin vaikka mitä kivaa, ja lopuksi kävimme vielä cittarissa mega-ruokaostoksilla. Olenkohan tullut vanhaksi, kun viihdyn jopa ruokakaupassa hyvin ja mielestäni on kivaa katsella uusia elintarvikkeita ja vertailla kilohintoja. Vielä kun on hyviä maistiaisia, kuten tänään, niin mikäs siellä hengatessa! :D 

Tässä muutama kuva päivältä:


Todella sympaattinen Herra Porsas, joka piristi pelottavan paljon päivääni. Olenko väsynyt vai onko tuo yli-iso possu oikeasti hauska?

Viikon ruokaostokset...Innostuttiin vähän.

Kaiken muun hyvän lisäksi tänään oli tyhmä-ruma-läskipäivä, joten blurrasin naamani.

Nahkatakki - Vero Moda
Lörtöneule, toppi ja leggarit - Gina Tricot
Laukku - Guess
Huivi - Pieces
Pipo - Resteröds


Sori hieman ankeasta postauksesta. Jos vaikka huomenna paistaisi aurinko. (Jolloin luultavasti myös sää olisi kylmempi ja parhaassa tapauksessa auto olisi jäätynyt pyöristä kiinni maahan) Okei, nyt lupaan tsempata ja ajatella positiivisesti! :D Ostin hyvää minttuteetä ja menen lipittämään sitä.

4 kommenttia:

 1. Järkyttävää tää loska.. ei oo niitä kumppareita, eikä mitään muutakaan kun nahkakenkiä :(
  Tuli heti nälkä, kun katselen teidän ruokaostoksia :D Ajoitteko perä maassa koko matkan?:D

  VastaaPoista
 2. Cherry: No älä...Varmaan kiva tulla Ausseista takasin tällaiseen säähän..:/ Hih, ei sentään ihan perä maassa, mutta oli kyllä kiva roudaaminen kotiin :D Parkkipaikkaa kun ei löytynyt ihan oven vierestä, murrrr.

  VastaaPoista
 3. heihei, ens kerralla omat kauppakassit mukaan!;)

  VastaaPoista
 4. norppi: No älä!! Oikeasti teki pahaa ostaa noin monta muovikassia ja tyhmää maksaa niistä... Todellakin aion ottaa autoon pienen varaston muovikasseja! (ja sinne ne varmaan sitten iloisesti jää...:D)

  VastaaPoista