tiistai 9. maaliskuuta 2010

Synttärilahjontaa

Sain eilen illalla kivan tiedon; enoni on vaihtamassa kännynsä uuteen, ja saan hänen vanhan älypuhelimensa! Mulla on tällä hetkellä käytössä ikivanha Nokia 6131, joten todella kiva uutinen tuo! Vaikka tämä ei varsinaisesti ollut synttärilahja, vaan muutenvaanlahja, niin päätinpä kuvailla muutkin kolme viikkoa sitten saamani lahjakkeet. Kiitos vielä hanit ihan mahtavista lahjoista! <3

Jotenkin kummasti ystäväni tietävät että olen kissahullu, joten Evalta saamani kissa-muistikirja sekä Viivun antama tassu-viinipullo sopivat meikäläiselle kuin nappi silmään:)

 Muistikirja pääsi heti käyttöön, ja joka sivulla on ihanat tassun kuvat piristämässä päivää!

Eva antoi muistikirjan lisäksi aivan mielettömän korun! Oikeasti yksi kauneimmista näkemistäni. Samaan aikaan herkkä ja näyttävä koru. Tuo siipi on jotakin niin kaunista!

Johanna antoi näyttävät hopeiset korvikset, jotka ovat aivan minun näköiset. Pelottavan hyvin nuo hanit siis tuntevat minut! :)


Upea Indiskan tuikkulyhty on myös Johannalta. 
Tulee heti keväinen fiilis kun tuossa polttaa kynttilää! :)

Jannelta sain Guessin laukun..

...ja vanhemmilta hieman rahaa, jolla ostin kaikkea kivaa pientä tyttöhömppää itselleni.
Lisäksi ystäväni Maria antoi mulle lempiviiniäni, mutta siitä ei ole enää kuvatodisteita :D

Olen niin otettu näistä lahjoista ja onnellinen että mulla on teidät! 
Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja :) Mulla on samanlainen magneetti, kuin tuossa sun muistikirjan kannessa tuossa ylhäällä vasemmalla toi kuva. Ystäväni toi sen tuliaisena olikohan se Ranskasta vai Italiasta :)

    VastaaPoista