lauantai 20. maaliskuuta 2010

Päänvaivaa

Eilen vietimme siis Jannen synttäreitä ja täytyy sanoa, että oli kyllä mielettömän kiva ilta! Juttelimme, pelailimme Nintendo Wiitä ja lauloimme Singstaria. Puolen yön maissa lähdimme vielä bilettämään keskustaan yökerho Sykkeeseen, jonka musiikkitarjonta oli hieman pettymys tällä kertaa. No, onnistunut ilta joka tapauksessa!

Kokeilin uusia clip-on pidennyksiä eilen, mutta otin ne pois ennen kuin vieraat saapuivat. Ensinnäkin, tämänhetkiseen hiusmalliini pidennykset eivät istu sitten yhtään, katsokaa havainnollistava kuvani:Hiukset pitäisi olla hieman sulkamaisemmin leikattu, jolloin pidennykset sekoittuisivat omaan tukkaan, eivätkä olisi noin töks. Myös väri on edelleen hieman liian kellertävä, täytyy pestä uudestaan hopeashampoolla siis. Saatan myös leikata pidennyksiä vähän, koska ne ovat makuuni jopa liian pitkät, enkä halua sellaista hiirenhäntäefektiä.


Tässä vielä erittäin känninen kuva musta lähdössä baariin.. Jannen kamerassa on parempia kuvia, mutta ne eivät ole vielä koneella. Laittanen huomenna enemmän kuvamateriaalia bileistä.

Tämä päivä on mennyt syödessä ja löhöillessä, huomenna tavoitteena olisi nousta kymmenen maissa ja lähteä kiertelemään kirppiksiä. Saa nähdä onnistuuko:)

6 kommenttia:

 1. Moi,

  vaihtelu virkistää mutta mielestäni sinulle sopii todella hyvin tuo hiukan lyhyempi look: Olet räväkkä ja fiksu persoona ja jotenkin lyhyet hiukset korostavat enemmän tätä vaikutelmaa. Pidemmistä hiuksista (ja varsinkin pidennyksistä, ne kyllä yleensä erottaa vaikka olisivat kovinkin laadukkaat) tulee helposti turhan "bimbomainen" vaikutelma. Toivottavasti et kuitenkaan loukkaannu tästä, kuten sanoit niin vaihtelu virkistää ja lookia on mukava muuttaa välillä :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos erittäin asiallisesta kommentistasi, en tietenkään loukkaannu! Se on totta, että pitkät blondit hiukset saavat hieman "bimbomaisen" vaikutelman, siihen kun yhdistää vielä vahvan meikin (mitä itse tykkään käyttää juhliessa) ja pienen hiprakan niin avot :D Jostain syystä kuitenkin kaipaan välillä pitkää tukkaa... kuitenkin nuo pidennykset olivat vähän liiankin pitkät ja erottuivat jo kaukaa tekohiuksiksi :/ Aika näyttää laitanko huutikseen myyntiin, vai pidänkö, mutta allekirjoitan kyllä tuon mitä sanoit.

  VastaaPoista
 3. Hei jos et saa huuto.netin kautta noita Espritin (se missä on se kultainen kotkapainatus) ja Mangon (se pieni musta, missä roikkuu joku ketjusysteemi) laukkuja kaupaksi, niin voisin olla kiinnostunut ostamaan ne.

  VastaaPoista
 4. anna: Palataan astialle, jos ne eivät tuota kautta mene! :)

  VastaaPoista
 5. Helou,
  miten oot saanut hiukset noin valkoisen vaaleiksi?? Oon ite yrittänyt painottaa partureissa et 'sit Oikeesti sellanen platina, melki valkoinen' mut tällä samalla oljenvaalealla oon aina lähtenyt:) Agh!

  VastaaPoista
 6. S: mulla on luonnostaan lähes albiinon väriset hiukset (ja ripset ja kulmat ja iho...huoh) joten kun siihen iskee todella kylmää platinaväriä niin lopputulos on tuo. Kannattaa sanoa että laittakaa harmainta/tuhkaisinta sävyä mitä löytyy! Koska muuten ne ei uskalla laittaa, itsekin aina vakuutan, että HALUAN nimenomaan harmaansävyiset hiukset :D

  VastaaPoista