sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Mainostusta

Tällainen väliaikatiedote vaan, että huutis-kohteistani ensimmäiset sulkeutuvat jo huomenna. Päätin muuten, että tämän blogin lukijat saavat 10% alennusta lopullisista hinnoista! Eihän se paljon ole, mutta jotakin kuitenkin. Kaikkein kivointa olisi ollut laittaa joku annana-kirppis pystyyn blogin puolelle, mutta valitettava tosiasia on, että minulla ei ole tarpeeksi lukijakuntaa, jotta sellainen olisi kannattanut.

Mutta jos siis huudat jonkun kohteistani, ja olet nähnyt tämän viestin, niin ilmoita siitä minulle s-postiin, kun meklari on lähettänyt yhteystietoni. Annan sitten vastavuoroisesti tilinumeroni ja ilmoitan maksettavan summan (ei sillä, etteikö jokainen varmasti osaisi itsekin laskea alennusta:D)Pakko mainostaa joitakin kohteitani vähän, sillä itseäni harmittaa ihan ylipaljon, että jouduin laittamaan nämä myyntiin. Esimerkiksi seuraavat kengät ovat ehkä näteimmät korkkarini ikinä. En vaan ilmeisesti halunnut uskoa ostohetkellä, että keinomateriaalit eivät veny ja oma jalkanikaan ei ole kokoa 36, vaan se 37...Myös Mangosta ostetun iltalaukun laitoin myyntiin, sillä en vaan osaa käyttää noin pieniä laukkuja - edes juhlissa. Muuten tykkään laukusta kyllä tosi paljon, juuri sopivasti naisellinen ja rock samaan aikaan.
Tällä liivillä ei ole niinkään tunnearvoa, mutta harmittaa silti, ettei kyseinen vaatekappale sovi minulle. Tiesin jo ostohetkellä, että tämä on vähän nafti, mutta kokoa isompi ei istunut ollenkaan. En voi käyttää liiviä kiinni, koska silloin rintavarustus pursuaa yli todella "kauniisti" ja auki ollessakin näyttää jotenkin hassun pieneltä. Nuo niitit ovat vaan niin ihanat koko liivi mun näköinen, mutta ei...Kaikki Huuto.net-kohteeni löytyvät siis täältä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti