tiistai 23. maaliskuuta 2010

Herkuttelua ja lenkkeilyä

Maanantai menikin kivasti nukkuessa, lenkkeillessä, kirppiksellä kierrellessä ja syödessä - mitä sitä muuta tarvitaankaan mukavaan arkipäivään. Lenkkeilyä harrastin itseasiassa olosuhteiden pakosta, sillä meidän auto on vieläkin rikki. Onneksi keskiviikkona on viimein aika korjaamolle! Kirppikseltä löysin yhdet housut ja vähän lahjoja.. Oli muuten ihana ilma tänään! Ei ollut yhtään hassumpaa kävellä auringon paisteessa, voisi ottaa tavaksi, vaikka tuo auto nyt saadaankin kuntoon. Kun palasin kirppikseltä ja kävelylenkiltä, loihdin itselleni päivälliseksi tällaisen:


Ruisleipää, kylmäsavulohta, vihanneksia, raejuustoa ja paaaljon tilliä. 
Tuli jotenkin kesäfiilis tuosta tillin tuoksusta :) Jälkkäriksi söin kolme palaa mokkaneliöitä..


Lisäilin hieman myös Huuto.nettiin juttuja. Ihanaa kun pääsee turhasta tavarasta eroon! Kiitos kaikille, jotka olette huudelleet kohteitani ja muistakaahan ilmoittaa s-postilla 10% alennuksesta ja jos olette huutaneet monta kohdetta, niin vinkatkaa myös siitä! 


Vähän sekalaista seurakuntaa huutiskohteeni tällä hetkellä, on sekä uutta että vanhaa, vaatetta, kenkiä ja sisustusjuttuja. Verhot löytyivät tänään vintiltä, ja koska emme verhoja kissojen takia käytä enää muutenkaan, laitoin nuo myyntiin.

Auroran innoittamana katselin tänään kirppiksellä kaikkia ihania kukkakuosisia vaatteita, ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Joko hinnat olivat kuitenkin törkeän korkeat tai sitten vaatteet istuivat päällä huonosti ja olivat jotenkin nuupahtaneita. Jotain kukallista on kuitenkin pakko löytää kesäksi! H&M:n The Garden Collectionista kelpuuttaisin itselleni nämä:



...Ja varmasti muutakin kunhan silmä hieman tottuu räväköihin väreihin mustan ja harmaan kauden jälkeen. 

Huomenna onkin puuhaa vaikka kuinka. Pitäisi käydä parissa eri eläinkaupassa, verotoimistossa ja vielä koulullakin on pakollista ohjelmaa. Yritän muistaa ottaa kameran mukaan niin voin sitten illalla tehdä "päivä annan kanssa" -tyylisen postauksen, kun niitä joskus kyseltiin :)

Jahas, kellokin on jo puoli kaksi ja mä vielä kukun... 

Ei muuta kuin hyvää yötä ja huomenta!

2 kommenttia:

  1. Itsella ei oikein nappaa tuo Garden collection. Tulee ihan ala-asteaikaiset pitkat kalsarit ja hirveat ysarivaatteet mieleen. Nain se muoti toistaa itseaan, ei se valetta ole.

    VastaaPoista
  2. Elli: So true...Mikä pelottavinta, mua on alkanut ysäriluku jotenkin viehättämään...:D Lauloin singstarissa Spice Girlsiä viime viikonloppuna ja tuli jotenkin tosi nostalginen olo.
    Eiiii näin! :D

    VastaaPoista