maanantai 15. maaliskuuta 2010

No se armytakki

Joka paikassa on näkynyt viimeaikoina armytakkeja ja muutenkin military-teema taitaa olla nyt aika in. Tämähän sopii minulle, koska olen aina pitänyt armeijanvihreästä ja harmaasta etenkin naisten vaatteissa. Kunhan itse (juntti)maastokuosi ei enää ikinä tule muotiin, kaikki on hyvin :DPitihän munkin sitten saada se armytakki. Meinasin jo ostaa uutena, mutta viime viikolla kirppiksellä näin aika täydellisen version kyseisestä takista neljällä eurolla. Aluksi meinasin diskata koko takin sen pituuden vuoksi, mutta tarkemmin ajateltuna tykkään jollain kierolla tavalla hieman pidemmästä takista enemmän kuin juuri ja juuri pepun peittävästä. Mieleni saattaa tietysti muuttua vielä kevään aikana vielä monta kertaa, mutta tällä hetkellä tuntuu, että neljä euroa tuli kulutettua oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Takissa oli kiristysnauhat, mutta otin ne pois, koska tykkään takista hieman rennompana. 

Armeijahenkisen takin kaveriksi sopii mielestäni naiselliset saappaat sekä huoliteltu meikki. Itse ainakin voisin kuvitella näyttäväni löysässä maastonvihreässä takissa ryysyläiseltä jos heittäisin pipon päähän ja jättäisin meikkaamatta. Vastakohdilla leikittely toimii mielestäni lähes asussa kuin asussa.


Myös Vicky taitaa olla aika innoissaan armeijateemasta.
Onkohan kaikki nyt varmasti tarpeeksi matchy matchy?

Mun mielestä tohon mun neljän euron takkiin sopisi aika täydellisesti myös Mulberryn Bayswater, joten voisikohan joku vakuuttaa Jannelle että mun on saatava se. Tämä yksi kun väittää että mm. sähkölasku ja vuokra menee sen edelle... (ei tajua)

 Miten on, iskeekö armyjutut teihin? :)

5 kommenttia:

 1. Taisin jossain vaiheessa käyttää armeijanvihreä-kiintiöni täyteen. Se oli yhdessä vaiheessa lempparivärini, eikä paluuta entiseen (vielä....) ole. :D Mutta näyttää hyvältä tuo takkisi. Jostain syystä mä näytän vähän sairaalta tietyssä haaleanvihreässä sävyssä.. Oon muutenkin innostunut ihan uudella tavalla kontrasteista. Tummatukkaisena ja vihreäsilmäisenä olen alkanut hinkumaan vaaleita värejä ja murretun punaisen sävyjä, joista en ennen innostunut. :D Hakusessa olis vaalea trenssi, mutta oioi kun Sen Oikean löytäminen on hankalaa.

  Ja tuon Bayswaterin väri on u-p-e-a.

  VastaaPoista
 2. Kyl noi pirtsakat lasit näyttää paremmalta kuin nudet!
  Mä vissiin oon sit se ryysyläinen, pipo pääs ja ilman meikkii...
  näin Ginatricotis junttikuosiset leggingsit
  en muute ostanu
  Mul on sairaan hieno trenssi kevääks, punaista ja vaaleenpunaista, täynnä kukkia

  VastaaPoista
 3. Allegra: Mulla on kausi, jolloin käytin paljon maastokuviota :D yhdistin sitä mm. vaaleanpunaiseen ja "timanttikoruihin" ja olin mielestäni tosi cool :D oi voi....Oi että punainen sopii tummatukkaiselle niin hyvin!

  turunmummi: No oli ne ihan kivat joo :) Mut ei mulle! Mieti mä tollaset päässä, näyttäisin ihan bimbolta/hullulta. Mut sun tyyliin just jees:) Et oo ryysyläinen <3 Eikä sulla ollut tollasta ryysyläistakkia päällä! Vaan turkki ;D hehhehhhe. Hitsi kun en ehtinyt sinne Ginaan, diggaan junttikuosia kyl ihan. Meinasin ostaa zarasta kukkakuvioiset vaippahousut, oi rakkautta!

  VastaaPoista
 4. Heei, ei mikään mene sen edelle.:) Kerro tämä hänelle. Ja kerro myös se, että Mulberry on ikuinen ja käy kaikkiin asuihin.:)

  VastaaPoista
 5. Alma: Kiitos kommentista! Olen nähnyt sun blogista, että sulta tuollainen ihanuus löytyykin! ;) Kyllä nyt on sen verran kova laukkukuume, että pitäisi tuo yksi jääräpää saada vakuutettua! :D

  VastaaPoista