tiistai 23. maaliskuuta 2010

Tiistai kuvina

Tänään..


..Olin ystäväni kanssa käymässä Skanssissa. 
Söimme ihanan korvapuustin puokkiin ja joimme sumpit.


...Vietin huomattavan paljon aikaa yliopiston kirjastossa. Ja nappailin kuvia meidän laitoksesta. Kävin myös syömässä ihanaa tomaatti-parsakaalipastaa.



...Kävelin räntäsateessa kotiin jokirantaa pitkin. Kotona hemmottelin itseäni kupposella teetä ja parilla mokkaneliöllä. Meidän piti tarjota noita Jannen synttäreillä, mutta niistä tuli niin rumia (kuorrute oli liian löysää) että en kehdannut antaa niitä vieraille. 
Hyvältä ne maistuvat kuitenkin.


...Huovuttelin muutamat kissanminttupallerot samalla kun katsoin Innoa. Turun kissanäyttely on viikonloppuna ja myymme siellä erilaisia tuotteita yhdistyksemme hyväksi.


Niin joo, ja tämän lisäksi pakkasin varmaan sata huutispakettia,
jotka meinaan postittaa huomenna.

Huominen onkin ihan täynnä ohjelmaa, pitää viedä auto korjaamolle, käydä koululla ja työpaikalla ja valmistautua henkisesti torstaina alkaviin puutarhamessuihin 
ja pakkailla hieman. Yritän postailla huomenna vielä jotakin!

PS. Saa laittaa kommenttia, ihan orpoa kun viime aikaisiin postauksiin ei ole tullut kommentteja! 
Mitä teille kuuluu ja lukeeko näitä edes kukaan? :D

15 kommenttia:

  1. Mie luen aina vaikken kommentoikkaan aina. :)

    VastaaPoista
  2. Paljon otat noista palleroista? Voisin pari minttupalloa siulta tilata jos niitä vielä ehdit huovutella :)

    werdynen @ gmail.com

    VastaaPoista
  3. Minäkin aina luen, vaikken aina kommentoikaan! :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä näitä tulee luettua, aina ei vain ole mitään sanottavaa. Kannattaa vaikka lisätä pikanapit tekstin perään niin niistä on helppo klikata, vaikke kommentoisikaan, ne löytyy sieltä layoutin kautta. :) Mun blogissa on sellaset jos et tajuu mitä meinaan.

    Noi huovutetut jutut on varmaan kivoja. AInakin meidän kissa saalisti huovutetun styroksimunan (pääsiäiskoriste) ihan kiitettävästi palasiksi vaikkei siinä ollut edes mitään kissanminttua. :D NYt voi jo hymyillä vaikka mua jurppi silloin ihan julmetusti.

    VastaaPoista
  5. Lukee näitä "kukaan", paitsi kissajutut jätän yleensä suosiolla välistä. Mutta just tällaiset päivä kuvina -postaukset on kivoja. Että on kuvia "kaikesta" eli niin ruoka- kuin no mitä tahansa -kuvia:D

    VastaaPoista
  6. Lukee lukee :D Muiden tapaan aina ei vain tule kommentoitua...pitää ryhdistäytyä sillä saralla :D

    VastaaPoista
  7. Täällä ilmoittautuu yksi aika uusi lukija! Vaikka en olekaan vielä muistaakseni kommentoinut, on blogistasi tullut lyhyessä ajassa yksi lemppareistani! :)

    VastaaPoista
  8. Ihan ekaksi: Olette ihania!! <3 Ette tiedä kuinka hyvä mieli tuli kun äsken tulin kotiin ja katsoin olisiko kukaan kommannut! :) Saa kommentoida jatkossakin! ;)

    Timangy: <3

    werdy: Ollaan standilla myyty niitä 3e/kpl, mikä menee siis lyhentämättömänä kissoille. Jos haluat, voisin pari palloa myydä kuudella eurolla ja se sisältää myös postarit :) meidän kisut ovat olleet ihan hulluna noihin, kun niissä tuoksuu kissanminttu. Eilen tein vahingossa vähän liian ison ja kävi sääliksi, kun pikkuset joutuivat suu ammollaan kantamaan sitä :D Lähetä yhteistietosi mulle ajkaht@utu.fi, jos haluat pallurat:) Niin ja Dewi ry ja kodittomat kisut kiittävät! <3

    SaraStellar: Ihana olet ja samoin mä luen myös sun blogia aina vaikka en kommaakkaan *nolo*

    Laura: Ei yhtään hassumpi idea! olenkin nähnyt tuollaisen asetuksen joissakin blogeissa:) Voi pikkusta, hänellä oli varmaan ainakin hauskaa :D

    Anonyymi: Hih, ihana kommentti :) Kuvia tulossa ruoasta ja kaikesta yhtä järkevästä myös tänään! (Kamera oli taas messissä)

    AnNiNa: Jeee! Kiitos kommentista ja kommailehan jatkossakin! :)

    Janita: Voi kuinka ihanaa kuulla:) Tervetuloa jatkossakin!

    VastaaPoista
  9. Kyllä luetaan, melkeen joka päivä käyn kurkkimassa ootko laittanut jotain uutta. Ja tällaiset tavallista elämää käsittelevät jutut on paljon mielenkiintoisempia kun vaan päivän asu-jutut.

    VastaaPoista
  10. Täälläkin luetaan. Oon vaan hirveen huono kommentoimaan. Sun blogia on kiva lukea kun tää tuntuu jotenkin enemmän henkilökohtaiselta tai jotenkin aidommalta kun nää kaikkein suosituimmat blogit joita myös seurailen. Tai en nyt keksi sitä sanaa mitä haen. Just tän takia en kommentoi, kun en saa sanottua asiaani. :'D Mutta tarkoitan, että tää ei ole jotenkin niin pinnallinen kun jotkut muut blogit. Tuntuu että "tuntisin" sut paremmin kun monen muun bloggaajan vaikka heidän blogejaan olen lukenut jo useamman vuoden, tätä vasta muutaman kuukauden. Silti toivoisin ehkä enemmän kuvia susta itsestäs ja videopostauskin ois tosi ihana!

    VastaaPoista
  11. Valaise tietämätöntä että mitä on kissanmintut? :)

    VastaaPoista
  12. LUKEE!<3 mä oon niin kauhea kyylä ,rakastan näitä "tänään tein.." postauksia! :D

    VastaaPoista
  13. Krisu: Kiitos kommentista! Ihana kuulla! <3

    Anonyymi: No voi kiitos. Tosi kauniisti sanottu! Itseasiassa hieman tuollaista "syvällisempää" tai maanläheisempää otetta olen hakenutkin; turha tehdä kaikesta niin glämöyriä kun harvoin tosi elämä sitä on! Tässä blogissa käsittelen kyllä ihan hirveästi enemmän hömppäaiheita kuin esim. kavereiden kanssa jutellessa, mutta kivaa jos huomaa, että en ihan pintalitäjä sentään ole :)

    Bella: Kissanminttu on jokin yrtintapainen kasvi, joka saa kissat aivan hulluiksi! :D Ostan kuivattua kissanminttua ja laitan sitä hieman pallojen sisälle ;) Ja johan alkaa lelu kiinnostaa :D

    Sofia: Hihhi, samoin! Tee säkin joskus päivä Sofian kanssa postaus! Aina kyylään sun blogias kun se vaan päivittyy <3

    VastaaPoista
  14. Tekisin jos mun elämässä oikeesti tapahtuisi jotain! ;-D ..okei mä voin tehdä jostain koulupäivästä (kuulostan ihan ala-astelaiselta..) :-D
    Ja kamalaa kun mun blogi ei päivity koskaan, oon niin huono. :-D

    VastaaPoista
  15. sinulla onvaaleanpunainen muumimuki. minulla myös. en suostu juomaan kahvia juurikaan muista mukeista, haha. se on yksi minun blogin päähenkilöistä :D mutta kivan oloinen blogi sinulla, pitääpä ruveta seuraamaan :)

    VastaaPoista