tiistai 2. maaliskuuta 2010

Tänään

Tänään yliopistolla alkoi uusi kurssi, joka käsittelee draamakasvatusta. Kurssi ei kuulu pakollisena luokanope-opintoihin mutta valitsin sen siksi, että tarvitsen kurssin aihe kuulosti kiinnostavalta ja tarvitsen niitä opintopisteitä... Koulun jälkeen lähdimme Jannen kanssa Skanssiin shoppailemaan, koska sain siellä työskentelevältä ystävältäni vihkosen, jolla saa alennusta tänään ja huomenna eri liikkeistä ja kahvin ja jätskin jopa ilmaiseksi :)

Tämän näköisenä lähdin liikenteeseen 

Toppi - Gina Tricot
Paita - Vero Moda
Karvaliivi - JC
Farkkuleggarit - Vero Moda
Huivi - Gina Tricot
Laukku - Guess
Saappaat - Ecco

Näissä kuvissa näkyy kynsilakkasävy, joka on mielestäni ihanan kirkas ja pirtsakka. Itseasiassa se on luonnossa vielä räikeämpi:)


Mukaan Skanssista lähti vaaleanharmaat collegehousut (H&M), helmikorvikset (Vero Moda) ja itselleni aivan uusi tuote - The Body Shopin huone/ liinavaate/ vartalotuoksu! Pakkohan tuollainen oli saada. Valitsin tuoksuksi makean mutta limen ansiosta edes hieman raikkaan vanilja-limen.


Sellaista tänään. Nyt menen katsomaan Innoa sohvalle ja sen jälkeen avaan uuden Deko-lehden minttuteekupposen kera.

Hauskaa tiistai-iltaa kaikille! :)

9 kommenttia:

  1. ootko värjänny sun hiuksia vaaleammaks vai onko se "hopeanharmaus" lähteny vaan pesuissa pois? =)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Se on lähtenyt jo aikoja sitten :( Kesti sellaisena kunnon hopeanharmaana vain noin kolme viikkoa, vaikka oon käyttänyt hopeashampootakin (tosin maltilla, koska se vaan kuivattaa mun hiuksia vaikka mikä ois..) Nyt himottais taas mennä värjäämään, mutta kun se maksaa niin perhanasti...:/ Onneksi nykyinen värikään ei vielä ole liian keltainen omaan makuun :)

    VastaaPoista
  3. Ois kiva nähä jokunen kuva sun miekkosesta!:)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Heh, Janne aina väistelee kameraa kun on ihan varma että joutuu blogiin johonkin ihQupostaukseen ja hänen uskottavuuden rippeetkin katoavat xD Voisin kyllä laittaa jonkun kuvasen joskus.. Sellaisen joka on herran itsensä hyväksymä ;) hih.

    VastaaPoista
  5. Itseasiassa voisin tehdä kokonaisen Janne-postauksen koska onhan tuo karva-apina ollut iso osa elämääni jo vuodesta 2001 :) Janne itsekin suostui siihen, mitä äsken nopeasti kysäisin.

    VastaaPoista
  6. Ensinnäkin: senkin kofeinisti! :D
    Toiseksi: Onko bodarille (TBS:lle siis :D) tullu tuommosia suihkeita? Pakko kokeilla, mitä muita tuoksuja noita on? (huutomerkki huutomerkki!)

    VastaaPoista
  7. SaraStellar: Olen. Myönnän. Yksi hullu krokotiili päivässä (tai aamussa) piristää kummasti *nolo*

    Ja jälkimmäiseen: ON!!! ja ne on kaikki aivan ihanan tuoksuisia! Siellä oli vaikka mitä huonetuoksuja (tippoja) ja kuulemma niistä kaikista tulee suihkeversio! Nyt oli jäljellä vaan vaniljaa tuossa Skanssin myymälässä, mutta olisin ottanut sen muutenkin :P Tuota voi suihkutella myös tekstiileihin koska siinä ei ole mitään öljymäistä mikä jättäisi läikän. Mistä vetoa että mä, mun vaatteet, huonekalut, koko koti ja varmaan kissatkin tuoksutaan pian vaniljalta! x)

    VastaaPoista
  8. Säntäänpä siis bodarille ensitilassa katselemaan. Meillä on vanha 50-luvun kaappi liinavaatekaappina, ja ois ihanaa jos sitä vois hajustaa jollakin. Onhan noita laventelintuoksuisisa silitysnesteitä muuallakin, mutta joku ruusu-vanilja ois täydellisin.

    VastaaPoista
  9. SaraStellar: Käyppä ihmeessä kurkkaamassa:) Luulisi, että pääkaupunkiseudun bodareista löytyy koko valikoima :) Kerro sitten mihin tuoksuun päädyit! Oon ihan tuoksuhullu ja Janne kärsii kun ei tykkää edes tuoksukynttilöistä...:D

    VastaaPoista