keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Miss you Summer

Katselin vanhoja valokuvia ja täytyy ihan sanoa, että kyllä Suomen kesä on sitten kaunis! Ihmiset ovat mielestäni myös kauneimmillaan kesällä. Monella on kaunis rusketus (paitsi tietysti minulla) ja ihmiset säteilevät ihan eri tavalla. Onneksi seuraavaan kesään ei ole enää kuin pari hassua kuukautta!

Siivosin vaatekaappia ja sain idean. Sen sijaan, että ryntäisin huumassa kauppoihin ostelemaan uusia kesävaatteita, päätin kartoittaa, mitä oman vaatekaapin pohjalta oikeastaan jo löytyy, ja mitä oikeasti olen vailla. Lopputuloksena fiilistelin kesävaatteita monta tuntia ja tajusin, että minullahan on kaikkea. No okei, tottakai tulen ennen kesää jotakin kivaa itselleni ostamaan (olenhan nainen;) mutta esimerkiksi farkkuhameita tai -shortseja on turha kantaa kaupoista kotiin. Niitä löytyy lähestulkoon kaikilla kulutuksilla, pituuksilla ja sävyillä. Balleriinoja (ja sen tapaisia) on nopeasti laskettuna 12 paria (enkä käynyt vielä edes vintillä) ja korkkareitakin tarpeeksi. Nuden väriset korkkarit ostan toki heti, kun hyvät kävelevät vastaan;)

Kuvailin muutamia asukokonaisuuksia teidänkin iloksenne ja samalla haastan kaikki siivoamaan vaatekaappinsa (tai vinttinsä tai missä kesävaatteita sitten säilyttääkään) ja kartoittamaan mitä oikeasti puuttuu. Jotenkin kummasti itseltänikin on unohtunut, että hei, mullahan on melkein identtinen hame/ paita/ koru ja nyt monia vaatteita on niin paljon, että en tule kaikkia edes käyttäneeksi.

Kevyt ja hieman läpikuultava tunika sopii farkuleggareiden kanssa käytettäväksi hyvin, kunhan ei ole liian hiostava kesäpäivä. Ruskea nahkavyö sekä koru sopivat yhteen ja kengiksi käyvät esim. Vagabondin remmi/kiilakorkkarit. Ohutta tunikaa voi käyttää myös rannalla biksujen parina, varsinkin jos on helposti palavaa sorttia kuten allekirjoittanut.

Farkkushortsit ovat kesällä sopivan rennot ja aina muodissa. Lahkeita voi kääriä oman makunsa mukaan lyhyemmiksi tai hieman pidemmiksi. Tähän alaosaan sopii mielestäni hyvin H&M:n puuterin värinen löysähkö paita ja vyöksi saattaisin valita ohuehkon leopardivyön. Vagabondin ballerinat sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Jokin leopardikuviossa kiehtoo edelleen ja ihastus vain kasvaa kesään päin mentäessä. Tämä asu ei näytä kuvassa kovin edustavalta, mutta voisin kuvitella, että se tulee olemaan yksi lemppareistani kesällä. Nämä Zaran vaippahousut kannattaa yhdistää istuvaan yläosaan ettei näytä aivan
läpikotaisin paksulta :D

Replayn tunikan printti tuo kesäfiiliksen välittömästi. Kun siihen yhdistää Forever21:n purkkapinkit balleriinat, ei voi olla huonolla tuulella. Alaosaksi käy lähes mitkä legginsit tahansa.


Loppuun vielä muutama ihana kesäkuva, jotka saavat minut hyvälle tuulelle ja toivottavasti myös teidät. Kyllä se kesä tulee vaikka sitä ei ehkä uskoisi ulos katsottaessa...






Jokos te kaipaatte lämpöä tämän vuosisadan pakkastalven jälkeen?
Niin ja mikä kesäasuista oli eniten sinun mieleesi? :)

8 kommenttia:

  1. kaipaan ihan hirvittävästi! ihania kesäkuvia :) en tiiä uskallanko ite tehä kesäkuvapostausta kun itken kesän perään varmaan viikon sen jälkeen :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, voi elämä nyt tuli ikävä kesää :) Ja kovasti! Suomen kesä on kyllä kaunis! Niin ja älyttömän herkullisia asuja kokosit!

    VastaaPoista
  3. Mä oon kaivannut kesää jo pidemmän aikaa. Ja mä veikkaan että osasyynsä siihen, että olen kesäihminen että olen syntynyt lähes keskellä kesää :). Eniten kaipaan viime kesästä kuuman kesäaamun lenkkiä, jonka jälkeen saattoi pulahtaa järveen jonka ympäri oli juuri juossut. Tällä hetkellä tekeekin tuskaa ajatella, missä minä oikein ensi kesänä uin, nykyinen sijaintini kun on Etelä-Pohjanmaa/Pohjanmaa, ja eihän täällä lakeuksilla mitään järviä ole. Jos ei olisi pakko tehdä työharjoittelua, olisin varmasti vanhempieni nurkissa etelämmässä Suomeessa :D

    VastaaPoista
  4. Just äsken ennen sängystä noustessani haaveilin taas kesästä, tulis jo! Tuo toka asu oli ehkä kivoin..ja siitä tulikin mieleeni, että voisi itsekin vihdoinkin hankkia ne farkkusortsit!

    Mistä nuo kesäkuvat on otettu?

    VastaaPoista
  5. Mäkin oon tässä useana päivänä haikaillut kesän perään! Ihanaa kun ilmat on viimein hieman lauhtuneet ja kohtahan se kesäkin jo tulee! Jee pääsee käyttämään kevätvaatteita :)
    ps.Ihana kuva susta tuo missä istut kallion päällä! :)

    VastaaPoista
  6. amf8: Kannattaa tehdä! Voit lohduttautua sillä, että kesä on ihan pian ja vappukin jo alle 2kk päästä! Ja kesäkuvat saa niin älyttömän hyvälle tuulelle, että suosittelen! ;)

    Cherry: Paljon kiitoksia <3 Toivottavasti tulee oikein lämmin kesä, että se tuntuu kesältä myös teidän Ausseissa asumisen jälkeen ;) Voi että.. Ausseihin kun pääsis matkustamaan nyt loskan keskeltä..*haaveilee*

    Laura: Kuulostaa aika täydelliseltä! Itse suunnittelen aina, että kesällä herään aikaisin ja menen aamuauringonpaisteessa pyörä/juoksulenkille mutta aina olen jäänyt vaan nukkumaan.. Nyt otan tavoitteeksi kunnon aamulenkin ensi kesänä, kiitos ideasta!:D

    Mallu: Kyllä se tulee!! (olenpas hyvin psyykannut itseni kun täällä Turussa sataa taas räntää;D) Nuo kesäkuvat ovat meidän perheen huvilalta Ruissalosta.

    Helmi: Totta:) ihanaa kun voi laittaa jo nahkatakin ainaisen toppatakin tilalle, jeee! Ainakin jos liikkuu autolla paikasta toiseen..
    Ja paljon kiitoksia, se kuva on poikaystäväni ottama toissa kesänä <3

    VastaaPoista
  7. Herranjumala miten upea kuva susta toi illalla otettu missä istut kalliolla! Ihana.

    Ja täällä odotetaan kesää kyllä niin kuumeisesti.. itkua aiheuttaa nyt jo se että se kesä kestää sen 2 kuukautta. Eli tänävuonna aion nauttia täysillä myös keväästä!! ..ja se alkaa mulla hyvin pian! ;)

    VastaaPoista
  8. Sofia: Voi kiitos ihana :) Jes, kesä on jo ihan pian!!! :)

    VastaaPoista