keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Sisustushankintoja ja vähän muutakin

Olin tänään lastenvahtina ja sen jälkeen lähdimme Jannen kanssa hieman shoppailemaan. Oikeastaan mun piti samalla matkalla, kun käyn postissa, käydä Ikeassa ostamassa muutamat kynttilät ja taulunkehykset, mutta mitä vielä. Kaikkea muuta tarttui matkaan, mutta kehyksiä en loppujen lopuksi edes ostanut. Ärsyttävää, kun Ikean kehyksissä on kaikki muuten kohdallaan, mutta kehysten lasi ei ole lasia, vaan muovia, joka kupruilee hieman ja vääristää kuvaa. Myös paspartouiden leikkaukset olivat ihan päin sanonko mitä. Jos tiedätte missä myydään kauniita, näyttäviä ja laadukkaita kehyksiä niin vinkatkaa! :) Janne kuvaa kisut järkkärillä ja teetämme niistä kuvista sitten mustavalkoiset taulut.

Ikeassa oli tarjouksessa aivan ihana sängynpääty, jota olemme katselleet jo kauan. Se maksaa normaalisti 79e, mutta oli nyt tarjouksessa 49e, joten sai lähteä mukaan. Otimme sen äsken pois paketista ja täytyy sanoa, että se näyttää tosi kivalta makkarissa! Tuli ihan uusi tunnelma. Vaikka pääty on muotokieleltään itämainen, se sopii mielestäni ihan hyvin meille. Tykkään muutenkin yhdistää tyylisuuntia keskenään. Mustavalkoinen värimaailma kuitenkin pitää sisustuksen edes jokseenkin yhtenäisenä. Mutta tässäpä kuvia niin näette paremmin mitä tuli hankittua:

Tämän minimuotoiluraudan ostin jo matkamessuilta, mutta se ei toiminut ja lähetin takaisin. Tänään hain postista viimein toimivan version. Minirauta kustansi 20e.

Oli pakko... Nyt en kyllä syö mitään herkkuja ennen ensi viikonloppua!

Leipäkori on Kodin Ykkösestä (19.90e). Tästä tulee kylläkin kissanpeti, 
mutta hyvin se kävisi lehtikoriksikin:)

Me To You -nallet ovat saaneet kavereita. Tämä sininenäinen söpöliini maksoi 5.90e. 
Nalleja meiltä löytyykin jo monta kappaletta.

Nyt keittiön vempaimet ovat viimein yhtenäisen näköisiä, kun leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin ovat kaikki punaisia. OBH Nordican Chilli Vedenkeitin maksoi 
Kodin Ykkösessä 46.90e.

Tässä pieni palanen sängynpäätyä. Huomenna luvassa postaus,jossa esittelen uudet 
ostokset in action :) Näiden lisäksi ostin vielä kynttilöitä, koristehiekkaa 
ja teräksisen leivontakulhon Ikeasta.


Huomiseen!

3 kommenttia:

 1. Herkkuja, herkkuja... mites se Runebergin päivä, sehän on perjantaina? ;)

  Chili sarja on kyllä nätti. Itselläni on espressokone juurikin kyseisestä sarjasta!

  VastaaPoista
 2. Nautitaan nyt vaan surutta niistä laskiaispullista kun on niiden aika!! Se menee kuitenkin niin pian taas ohi ;)

  VastaaPoista
 3. Daniela: Ai katos perhana, pakko se sit on taas perjantaina uhrautua! On tää helmikuu rankkaa aikaa.. ;D

  Minna: Toi on ihan totta. Elämän pieniä iloja! :)
  Poikaystävällekin sanoin eilen, että "kyllä välillä täytyy vähän herkutella" Ja toi oli mun viides päivä putkeen kun syön herkkuja:D Hitsi kun piti niitä mokkaneliöitäkin leipoa:D

  VastaaPoista