sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Laivailua

Lähdettiin tosiaan messuporukan kanssa eilen picnic-risteilylle klo 9 aikaan aamulla ja kotona olin n. klo 3 yöllä...Eli kohtuu pitkä, mutta sitäkin hauskempi päivä! Laivamatka meni syödessä, juodessa, shoppaillessa ja nauttiessa hyvästä seurasta. Turun päässä jatkoimme biletystä Börsissä ja Galaxissa. Tässä hieman kuvia eilisestä:

Ostin laivalta ihanan SNÖn korun hajuveden sijaan. Koru maksoi 44e, mutta on tosi moni käyttöinen ja siitä saa myös rannekorun tai lyhyemmän kaulakorun. Tämän lisäksi mukaan lähti Lorealin ripsari, kun se oli niin edullinen, sekä lemppari huulirasvaa ja viiniä. Niin joo ja suloiset suolasirottimet, jotka halaavat:)

Nyt takaisin telkkarin ääreen ja syömään jätskiä. Huomiseen!

7 kommenttia:

  1. etkö ostanut muuta juotavaa?hmmph..

    VastaaPoista
  2. Hei! Mitä ihmettä! Mistä näitä blogeja yhtäkkiä pulppuaa jotka tarjoavat inspiraatiota enemmän kuin tarpeeksi. Tämänkin blogin kuvat ihastuttivat suuresti! Ehkä pienen kateuden piston tunsin sydämessäni nähdessäni Snö of Swedenin koru. OOooh, ei voi mitään, se on varmasti my all time suosikki koruvalmistaja. Paitsi jos saa lukea Tiffanyn mukaan, hihih. Olipa hauska poiketa!

    VastaaPoista
  3. Snön korut <3 uijui, vaarallisia..lähtee nimittäin usein mukaan, kun lähelle sattuu. Tai ainakin joudun taistelemaan kovasti, etten ostaisi. Ja noi sirottimet on ihanat! Eikä oo muuten drinkeissäkään mitään vikaa :)

    VastaaPoista
  4. Mua harmittaa että asun täällä kaukana pohjanmaalla jossa ei missään myydä sönö koruja. Siksi hinku niihin on sitäkin suurempi kun niitä sitten joskus sattuu näkemään. Ne on tosi nättejä,, yksinkertaisia ja ajattomia.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Ai kotiin? En jaksanut kantaa kuin pari viinipulloa:)

    Linnea: Voi kiitos! Itselläsi on niin ihana blogi, että oksat pois:) Tervetuloa uudestaankin! Ja juu, Snö:n korut on jotain niin ihanaa...:)

    Cherry: Heh, itsekin vähän aikaa mietin että ostaakko vai eikö, kun hintaa oli kuitenkin lähemmäs 50e..mutta kerran se vaan kirpaisi ja nyt mulla on ihana koru, jota tulen varmasti käyttämään paljon! Ja noi suolasirottimet on jotain niin söpöä! :D Ja mun mielestä edulliset, maksoivat van 6.50e.

    Laura: Ai siellä ei myydä..Höh. Kannattaa muuten katsella huuto.netistä Sno:n koruja, voi saada edullisesti ja paketti tietty lähetetään kotiovelle asti ;)

    VastaaPoista
  6. Hei! Mä ostin ton saman kirkkaana ja Kiki täysin saman korun eli mustan, mutta me maksettiin noista vain 36€/kpl :O Onpas outoa!

    VastaaPoista
  7. Cava: eikä! :O reilua.. hmm..joko multa otettiin liikaa tai sitten hesan laivoilla on eri hinnat :(
    ai tekin ihastuitte tuohon, en kyllä ihmettele!:)

    VastaaPoista