tiistai 23. helmikuuta 2010

Aamuhetki

Heräilin äsken, kävin suihkussa, korkkasin energiajuoman ja vain katselin ympärilleni. Ei musiikkia tai telkkaria pauhaamassa, ei kiirettä minnekään. Hyvä olla. Katselin kissoja ja niiden touhuja ja taas kerran muistin, kuinka paljon rakastan noita hassun näköisiä, nelijalkaisia karvakasoja. Joka päivä Dani jaksaa herättää minut nuolemalla poskea ja puskemalla, ja aina hän on yhtä vilpittömästi iloinen ja kiitollinen kun jaksan rapsuttaa häntä leuan alta. Pieni kissavauva, joka on pienen elämänsä aikana joutunut kokemaan paljon ja joka niin huonokuntoisena Virosta syksyllä pelastettiin. Oli silmätulehdus, matoja, turkki huonossa kunnossa, ruoka ei maistunut ja pikkuinen oli kuin varjo itsestään. Joka päivä tunnen iloa, että juuri minä sain pelastaa tuon karvaotuksen. Facebookin Pelastetaan koirat -sivustolla joku hiljattain sanoi osuvasti; kertoi meinaan pelastaneensa koiran Virosta ja samaan hengenvetoon totesi, että ehkä kyseinen koira kuitenkin pelasti hänet. Niinpä. Mistä sitä aina tietää näistä elämän syy- ja seuraussuhteista.
5 kommenttia:

 1. Voi, kamalasti rapsutuksia sinne!<3

  VastaaPoista
 2. MouMou: Kiitos ihana <3 Noi on niin hellyydenkipeitä, että jos heiltä kysyttäisiin niin ei muuta saisi tehdäkään kuin rapsutella! hih :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on aivan samoja fiiliksiä meidän tytöistä. Välillä kauhulla ajattelen mitä olisi tapahtunut jos nuorempi olisi joutunut jollekin toiselle omistajalle, jolla ei olisi ollut aikaa ja energiaa panostaa sen pelkotilojen hoitamiseen. Ja onhan se aika hassua, että nuo rakinreppanat heräilevät aamulla mun peiton alta ja näyttävät nyrpeältä kun sanon, että on aika herätä :D

  VastaaPoista
 4. Onpas nättejä! :) Ja vähän vissiin helpommin kuvattavampia kuin meidän 2,5 kuukautta vanha herramme. Onneksi tosiaan pikkusiskollani on kunnon kamera, jolla viikonloppuna sai kuvailtua sellaiset 150 otosta :D.

  VastaaPoista
 5. SaraStellar: Ai teillä on ollut sellaistakin.. :/ Hienoa, että ovat saaneet ihanan kodin! Kyllä ne vaan niin lutusia osaavat olla ja välillä täysiä tuholaisia! :D

  Laura: No välillä antavat kuvata joo :D Välillä ei taas ole mitään mahdollisuutta saada kuvia otettua, heh. tänään oli niin ihanan seesteinen aamuhetki, että oli pakko napata pari kuvaa :)

  VastaaPoista