tiistai 9. helmikuuta 2010

Ei niin kiva päivä

Heräsin aamulla ihan omia aikojani kahdeksan jälkeen, vaikka yleensä nukun siihen aikaan kuin tukki. Oli vähän huono olo. Siitä tämä sirkus sitten lähti. Ensin oli vaan maha hieman sekaisin, mutta iltapäivällä halailin vessanpyttyä ihan tosissaan. Tuntuu tyhmältä edes postata koko asiasta, mutta harmittaa vaan niin paljon. Vatsatauti on aivan varmasti yksi ikävimmistä taudeista (no joo, lisättäköön tähän, että en varmaan valittaisi vatsapöpöstä jos olisin sairastanut esim. malarian tai tuhkarokon, mutta..) sillä se jos mikä vetää heikkoon kuntoon. Mulle tuli mieleen ihan ne Rakkautta on... -tekstit kun Janne tänään työpäivän jälkeen kävi apteekissa, sen jälkeen talutti mua vessaan ja takaisin ja vieläpä pesi pyykkiä (mm. ihania oksennuspaitoja). Jos tämänpäiväisen näyn jälkeen pitää mua vielä viehättävänä, niin onnea :D

Niin joo, kisut olivat myös tosi ihania tänään ja piristi tosi paljon, kun pieni Dani kömpi mun viereen kun lepäilin vähän aikaa vessan lattialla. Ei ollut maailman hehkein olo, mutta pieni oranssikarvainen pakkaus tuli kehräämään viereen ja puskemaan.

Äsken heräilin "päikkäreiltä" ja eikö MouMoun blogissa ole ihana postaus! Vaihdettiin tosiaan Vilan neuleita päittäin, kun itse löysin kirppikseltä paidan kokoa XS ja Iinalla taas oli liian iso paita koossa S. Se on mulle juuri hyvä, testailinkin sitä jo eilen kun oltiin taidetta hankkimassa:) Niin että kiitos Iina vaan itsellesi! <3 MouMoun postauksista tulee yleensä muutenkin hyvälle tuulelle, koska ne ovat hauskasti kirjoitettu ja yleensä postauksista löytyy ripaus sarkasmia tai ironiaa, mikä puree itseeni ainakin 100-0! Tutustuin Iinaan jo vuonna 2006, ja yhtään ei ole neiti muuttunut, vaikka kirjoittelee yhtä Suomen suosituimmista blogeista ja on muutenkin jo melkeinpä julkkis:)

Nyt voisin katsella nettiteeveestä Matkaoppaat ja syödä vähän sosekeittoa. En oikein tiedä mitä ko. sarjasta pitäisi ajatella. Itse koukutun helposti reality-ohjelmiin (noloa tiedän) mutta ehkä hyvän maun raja ylittyi siinä kun avutonta pappaa näytettiin lähes koko ohjelman ajan, ja päiviteltiin esimerkkien kera, miten sekaisin hän on. Myös osa suomalaisturisteista aiheuttaa myötähäpeää, mutta kai se tarkoittaa vaan sitä, että tunnistaa itsensä jotenkin heistä (jos oikein keittiöpsykologeiksi aletaan:).

Toivottavasti teidän päivä on sujunut paremmin!

13 kommenttia:

 1. Voi ei, säkin sait sen. Onneksi oksutauti on aina aika lyhyt. Teetä kitusiin nyt! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä sä MouMoun tunnet? blogin perusteella se ämmä on ainakin niin ärsyttävä ja itseääntäynnä oleva bicth!oon kuullu ihan päinvastaista juttua tyypistä..on kuulemma muuttunut ihan eri tyypiksi.että sellaista se "julkisuus" tekee toisille.

  VastaaPoista
 3. Anteeksi kovasti, mutta minusta on aika naurettavaa tulla toisen blogiin haukkumaan jotain bloggaria. Mitäpä jos anonyymi sanoisit sitten mielipiteesi ihan henkilölle itselleen? Vai onko selän takana puhuminen sun mielestä parempi?

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Vatsatauti on todella inhottava. :/

  VastaaPoista
 5. SaraStellar: Juu, teetä ja mustaviinimarjamehua oon litkinyt. Aivan järkyttävä tauti kyllä! Mutta nyt jo parempi olo, joten onneksi ei kestänyt pidempään!

  Anonyymi: Yhteisen tutun kautta tutustuttiin vuonna 2006. En tajua, miten niin moni on saanut väärän kuvan MouMousta. Siis huumorintajuinen, hauska, älykäs ja eläinrakas Iina on aina ollut ja on vieläkin. En tiedä miksi edes vastaan näin naurettavaan kommenttiin, mutta ärsyttää kun joku on niin väärinymmärretty..:(

  Annina: Näinpä..

  Marge: Voi kiitos! <3 Ja se on kyllä pepusta:(

  VastaaPoista
 6. Blaah, voi ei, parempaa oloa toivotan! Ihana hellyttävä rivinpätkä oli luettavissa siitä miten kissa välittää ja kökkii vessassa mukana tukena <3 Aivan ihana!

  Hei, täällä mies ei suostu katsomaan Matkaoppaita vilkaisemallakaan, koska se ei yksinkertaisesti kestä sitä myötähäpeän määrää. Viime jaksosta olen samaa mieltä, siitä ei saanut enää irti sitä tirkistelyn (yeah, mitä sitä kieltämään omaa uteliaisuuttaan, siksi sitä realitya juuri tehdäänkin) fiilistä, vaan se oli mauton. Ei kiva! Muutenkin ohjelma, oppaat sekä matkustajat on kyllä ihan mahdoton :/ =D Eli, pakko kattoo.

  VastaaPoista
 7. no eikön se itse tuota imagoon pidä yllään blogissaan eli tuskin se mitään väärää kuvaa silloin voi olla,valitettavasti!

  VastaaPoista
 8. Linnea: No sehän noissa realityissä juuri on, että koko ohjelman ajan päivittelee miehelle että "on tää kyllä ihan kauheeta", "miten noi tollastakin kuvaa", "ihan järkyttävää, en kestä" yms. mutta kuitenkin kiinnostaa tirkistellä, eikä ohjelma olisi yhtään niin mielenkiintoinen jos se olisi "asiallisempi" :D

  Se Börje-tapaus oli kyllä aika surullinen.. Varmasti hyvin yksinäinen ihminen, jolla ei ole ollut sukulaisia sanomassa, että et kyllä lähde yksin ulkomaille. Sinänsä "realistista" näyttää, että tällaisiakin tapauksia on, mutta silti jäi huono maku suuhun kyllä...

  Anonyymi: Mun mielipiteeseen tietysti vaikuttaa se, että tiedän millainen MouMou on "oikeassa elämässä", eli herttainen ja kiva ihminen:)

  VastaaPoista
 9. Niin ja kiitos Linnea ihanista sanoistasi. Onneksi ollaan jo parempaan päin! :)

  VastaaPoista
 10. Mutta Anna, tunteehan tää anokin mut oikeesti, kun on "kuullu ihan päinvastaista juttua tyypistä..". Eli joku hyvönpäiväntuttu on moikannut kadulla ja mä oon keskittynyt kuunteleen musaa ja katsellut maata ja tyyppi on sit päättänyt, että huh, kun on ylimielinen ämmä!:D

  Onneks toisilla on elämä eikä ne roiku muiden blogeissa haukkumassa itselle tuntemattomia ihmisiä!<3

  VastaaPoista
 11. MouMou: Joo, juuri näin:D voi elämä...

  VastaaPoista
 12. MouMou niin ja mistä sinä tiedät kuinka hyvin sinut tunnen! helppo se on sinun vaan haukkua kaikkia mutta jos sinua kritisoi niin heti ollaan vikisemässä.

  VastaaPoista
 13. Tiedän, että ystäväni eivät sanoisi noin. He eivät alennu tuollaiseen. Ja kellään muulla ei sitten olekaan väliä, koska he eivät minua TUNNE. Aika simppeliä.:)

  VastaaPoista